Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
Campanile Chalon Sur Saone mempunyai restoran di tapak.
Aktiviti rekreasi yang disenaraikan di bawah disediakan sama ada di tapak atau berdekatan; bayaran mungkin dikenakan.
Sesetengah harta tanah mengenakan bayaran tambahan untuk penggunaan kemudahan atau perkhidmatan walaupun anda tidak menggunakannya. Bayaran atau cukai oleh kerajaan juga dikenakan kepada anda semasa mendaftar masuk atau mendaftar keluar. Harta tanah ini memaklumkan kami bahawa mereka akan mengenakan caj kepada anda untuk perkara berikut:
Kami telah merangkum semua caj yang diberikan kepada kami oleh harta tanah. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, contohnya, berdasarkan tempoh penginapan atau bilik yang anda tempah.
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh harta tanah pada masa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Meja sambut tetamu dibuka hingga 11 malam.Tetamu yang hendak mendaftar masuk selepas waktu pejabat mesti mengaturkannya lebih awal menggunakan nombor telefon yang diiberikan pada notis tempahan.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Nice restaurant"
After a hard day on the road, its a pleasure to find and in-house restaurant with good food and friendly service. The house table wine is fabulous.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
Il serait agréable que les volets de la chambre 63 ferment et que la douche soit réparée!
"Campanile Chalons"
Parfait pour une etape au cours d'un long trajet. Hotel face caserne de pompiers mais pas de bruit pdt la nuit.
"campanile chalon sur saone"
Hotel kan ermee door.
"campanila Chalon"
Geweldig omtbijt! jammer dat ze het iets te vroeg weghalen! Tot 10.00 uur ontbijten, dan geef je de gasten tot 10.00 in de gelegenheid om te ontbijten.
"Aufenthalt in Campanile Chalon-sur-Saone"
Anhand der Laygebeschreibung war das Hotel schlecht zu finden, zum Glück half uns ein netter Franzose, der uns mit seinem Fahrrad bis zum Hotel brachte (2km). Das Hotel lag in einem Industriegebiet, dahinter verlief eine Bahnlinie und lag ein Verladeplatz für LKW. Der Preis empfanden wir als etwas überhöht, was aber laut unseren Bekannten in der Vaucluse […] auf alle Hotels in Frankreich zutreffen sollte. Für das Frühstücksbuffet war extra zu bezahlen, 9,60 Euro pro Person. Auf der Heimfahrt haben wir nicht übernachtet! Baca selanjutnya
"chalons sur saone Campanile"
Chambre située trop prêt des "groupes climatisation", bruyants à chaque démarrage. Hôtel situé à coté de la caserne des pompiers. La caserne utilise une sonorisation pour communiquer tôt le matin. (6h00) Glace des chambres non nettoyée. (coté porte) Drap troué. Au restaurant, les serveurs sont pressés d'en finir et vous mettent la pression. (repas pris […] à 20h00, pas trop de monde, nous étions les derniers clients) Aliments ne sont pas tenus à température. Mayonnaise avec couche épaisse... Personnel agréable. Baca selanjutnya
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Conforme aux attentes"
J'y ai passé une nuit pour couper un trajet vacances et me reposer. Le repos fut bon et le but atteint.
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini