Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
Hotel Les Cygnes mempunyai restoran di tapak.
Aktiviti rekreasi yang disenaraikan di bawah disediakan sama ada di tapak atau berdekatan; bayaran mungkin dikenakan.
Sesetengah hartanah mengenakan bayaran tambahan untuk penggunaan kemudahan atau perkhidmatan walaupun anda tidak menggunakannya. Bayaran atau cukai oleh kerajaan juga dikenakan kepada anda semasa anda mendaftar masuk atau mendaftar keluar. Hartanah ini memaklumkan kami bahawa mereka akan mengenakan anda bayaran untuk yang berikut:
Kami telah merangkumkan semua caj yang diberikan kepada kami oleh hartanah berkenaan. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, contohnya, berdasarkan tempoh penginapan atau bilik yang anda tempah.
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh hartanah semasa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau berpasangan bagi setiap malam adalah berdasarkan bilangan orang dewasa yang diperlukan. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa mendaftar masuk.
"Great stay! royal room!"
Really nice rooms with vintage style, I definetely recommend it, everything clean and fine, safe in the room but no fridge, wonderful view of the leman lake, an hour away from Lausanne and Geneve by car. Too expensive as concerns the restaurant and food by the way, but we were supplyed by Lidl :-)
"Charming"
This hotel is just outside of the city limits of Evian. It is still conveniently located and literally on the lake. I did not have a lake view room but after visiting I feel it is a must. From the outside the hotel appears like a cottage from a fairy tale and keeps conveying this image in the inside as well. The room has many little details in the decor […] which seem to be hand-picked. The bathroom is modern though. Staff is friendly but be aware that you can't check-in earlier than 3.30pm (unless you make prior arrangements perhaps). Baca selanjutnya
"French food served with style"
A quintessentially French hotel - individual, cluttered and with a focus on quality food - the rooms were fine, the staff politely friendly and the restaurant was excellent. Superb lakeside location.
"très bon rapport qualite prix"
Très bon acceuil, intérieur super propre ,bon rapport qualité prix
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini