Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
The comprehensive breakfast buffet is served every morning in the breakfast room.
Sesetengah harta tanah mengenakan bayaran tambahan untuk penggunaan kemudahan atau perkhidmatan walaupun anda tidak menggunakannya. Bayaran atau cukai oleh kerajaan juga dikenakan kepada anda semasa mendaftar masuk atau mendaftar keluar. Harta tanah ini memaklumkan kami bahawa mereka akan mengenakan caj kepada anda untuk perkara berikut:
Kami telah merangkum semua caj yang diberikan kepada kami oleh harta tanah. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, contohnya, berdasarkan tempoh penginapan atau bilik yang anda tempah.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau berpasangan bagi setiap malam adalah berdasarkan bilangan orang dewasa yang diperlukan. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa mendaftar masuk.
"vicino alla stazione "principe" - ben collegato"
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Greit hotell nær jernbanestasjonen"
Hotellet har fin beliggenhet i forhold til Jerbbanestasjoen. Anonym bygning litt oppe i byen. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Vände i dörren"
Anlände till Hotell Galata sen eftermiddag/kväll. Efter besvär att hitta en parkering för att checka in möttes vi av en mycket otrevlig man i receptionen. Då han inte talade ett ord engelska hade vi stora problem att förstå varandra och stämningen var mycket olustig. Önskar tillägga att intrycket av receptionen inte alls ser ut som på bilderna på hotels.com […] utan receptionen var rörig och smutsig. Observera att vi förväntade oss ett enklare hotell men detta var under all kritik. Hänvisades till ett närliggande garage då mannen i receptionen till slut fick fram att bilen skulle bli vandaliserad om den stod parkerad på gatan. En varning som stämde bra överens med den känsla vi fått efter en kort promenad till hotellet och cirkulerande i bilen. Kvareret känns mycket otryggt kvällstid. För att summera vår erfarenhet av hotell Galata: Dålig servicekvalitet och oförmåga att möta internationella gäster, otrygg miljö både på hotellet och i kvarteret. Efter en timma i receptionen valde vi att lämna hotellet utan övernattning pga den undermåliga servicen! Baca selanjutnya
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
浴室にはバスタブ付を希望していたが、シャワーだけだった。 バスタオルは清潔で気持ちよく使えた。 フロントの対応が親切。
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini