Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7:00 - 22:00 Waktu Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kebolehcapaian. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kebolehcapaian.
Il Piastrino mempunyai restoran di tapak.
Aktiviti rekreasi yang disenaraikan di bawah disediakan sama ada di tapak atau berdekatan; bayaran mungkin dikenakan.
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh hartanah semasa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau dua orang sebilik untuk semalam berdasarkan bilangan dewasa yang diminta. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat simpan dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa daftar masuk.
"Country Stay"
Very pleasant agriturismo with good dining room. Quiet and very close to Vinci. Staff was very helpful. Definitely recommend.Ulasan tetamu Hotels.com yang asli
"Wonderful Tuscany Farmhouse"
Family owned hosts that ran the B&B were very friendly and helpful. I highly suggest getting the dinner that they serve in the evening. It was the best meal I have ever had - and the price was very inexpensive. The meal was even less for subsiquent nights. We had a nice room with a balcony that overlooked the back where the builtin pool is. The water […] was slightly cold but I found it refreshing. It was very clean, great service, had everything and the location was in the center of Tuscanny near Vince. The nearby town (birthplace of Leonardo d'Vince) had a museum and everything a tourist might need. I think they had 7-10 totals rooms in the farmhouse. You could hear some pots and pans banging in the kitchen from our room - occasionally, but - I guess that what it takes to make great food. This was a great deal and a perfect place to visit Tuscany. Baca selanjutnyaUlasan tetamu Hotels.com yang asli
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini