Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7:00 - 22:00 Waktu Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kebolehcapaian. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kebolehcapaian.
Air Palace Hotel mempunyai restoran di tapak.
Perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) disediakan.
Kemudahan rekreasi di Hotel termasuk sauna dan kemudahan kecergasan.
Aktiviti rekreasi yang disenaraikan di bawah disediakan sama ada di tapak atau berdekatan; bayaran mungkin dikenakan.
INCLUDED/NOT INCLUDED IN THE PRICE In the hotel, our kind guest will find, in the fitness centre a solarium, a typical sauna and Technogym equipped gymnasium to tone and relax after a working day. Next opening: Indoor swimming pool, Turkish bath and Jacuzzi. During our guest’s stay, his car will be kept in our large and safe garage. Wi-Fi and Sky Vision Gold are free.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau dua orang sebilik untuk semalam berdasarkan bilangan dewasa yang diminta. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat simpan dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa daftar masuk.
"Wyposażenie pokoju"
Wyposażenie pokoju to absolutne minimum: za 80 Euro/dzień mozna oczekiwać chyba butelki wody mineralnej i/lub zestawu do zaparzenia kawy czy herbaty. Wyjezdzaliśmy wcześnie rano i informowaliśmy o tym ale bez reakcji. W Holandii np. w tańszym hotelu w takiej sytuacji zrobiono nam kanapki. Telewizja to mnóstwo lokalnych kanałów i nic poza tym. Tak więc […] chociaż hotel jest czysty to w tematach jak powyżej - żenada. Nie polecam tego hotelu. Baca selanjutnyaUlasan tetamu Hotels.com yang asli
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini