Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
Ramada Solothurn mempunyai restoran di tapak. Perkhidmatan bilik (ketika waktu terhad) disediakan.
Kemudahan rekreasi di hotel termasuk tab spa, sauna, bilik wap dan kemudahan kecergasan.
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh harta tanah pada masa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau berpasangan bagi setiap malam adalah berdasarkan bilangan orang dewasa yang diperlukan. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa mendaftar masuk.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Lage"
Absolut zentral am Bahnhof gelegen. Ab Bahnhof zu Fuss schnell erreichbar und auch das Zentrum ist ab Hotel ohne Probleme schnell zu Fuss erreichbar.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Das Zentrum ist in 5 Minuten zu Fuss erreichbar."
Das RAMADA-Hotel in Solothurn kann bestens empfohlen werden. Preis-/Leistung stimmen.
"Die Altstadt ist in 8 Minuten zu Fuss erreichbar"
Das erste Mal im Dez. 2010 waren wir sehr zufrieden. Am 10. Juni 2011 war unsere Bettwäsche übersät mit Fuseln und der Duvetanzug wies Flecken auf. Beide Male waren wir gestört durch den Verkehr an der Hauptstrasse. Bei offenem Fenster war es nicht möglich zu schlafen. Trotzdem werden wir wiederkommen und ein Zimmer auf der anderen Seite buchen.
"Hotel Ramada in Solothurn"
Hotel bello, pulito e posizionato in una zona molto carina, bel panorama dalle camere, consigliato.
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini