Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7:00 - 22:00 Waktu Malaysia
"Very strategic location"Diulas oleh tetamu Hotels.com pada 27 Jan 2013
Very very enjoyable vacation.the hotel was very strategic,close to metro station.train service was very efficient.hotel was clean tho a bit small.staff were very friendly and helpful.would like to come back here for my next trip.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kebolehcapaian. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kebolehcapaian.
Sarapan bufet panas/sejuk disediakan dengan dikenakan surcaj dan disajikan setiap pagi di bilik sarapan antara 06:30 dan 10:30.
Pilihan dalam bilik termasuk sarapan dan makan malam, disediakan dari perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad).
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh hartanah semasa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Between Place de la Concorde and the Arc de Triomphe, this famous tree-lined thoroughfare strikes through the heart of western Paris. Luxury shops, monumental 19th century buildings, upscale apartments, restaurants and multinational corporations line the streets around La Madeleine. Landmarks include the Grand and Petit Palais, Palais de la Découverte (science museum), and the presidential palace. Gare St-Lazare stands on its eastern edges.
lihat semua hotel dalam Paris"Nice, clean hotel, friendly stuff."
It's a small, clean, pleasant hotel. The location is great - 5 minutes walk from Champs-Élysées, walking distance to main attractions and shopping areas, 2 minutes from the metro station. The stuff is helpful and pleasant. The rooms are very small, but clean and comfortable. Even though the street is a bit noisy outside, the room are very well sound […] proof and there is no noise heard at night. Overall we were very satisfied. Couldn't ask for more. Baca selanjutnyaUlasan tetamu Hotels.com yang asli
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini