Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
Grand mempunyai restoran di tapak.
INCLUDED/NOT INCLUDED IN THE PRICE Parking is not included in the price. Details available on request. Breakfast is included in the price.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau berpasangan bagi setiap malam adalah berdasarkan bilangan orang dewasa yang diperlukan. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa mendaftar masuk.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Hotel Grand - Great Location"
Nice clean renovated hotel in main town square - great location. Good points are location, hotel condition, nice breakfast and 24 hour reception. Bad point was that in my room the shower head was badly located and shower screen was too short resulting in difficultly taking a shower and lots of water on bathroom floor. Other than shower issue a good […] hotel. Baca selanjutnya
We loved the Hotel, people,breakfast and location. We will be back
"Maravilloso hotel."
Nos encantó el Hotel Grand. La habitación bellísima y confortable, con todos los servicios necesarios, cafetera, tetera, servibar, secadora de cabello, incluso batas de baño. El hotel tiene una vista preciosa a la plaza de Cesky Krumlov. Incluye el desayuno bufet que estaba delicioso y espléndido. El personal muy amable y servicial.
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini