Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
Sarapan masak mengikut pesanan disediakan dengan dikenakan surcaj dan disajikan setiap pagi di bar kolam antara 8:00 PG dan 11:00 PG.
Perkhidmatan bilik (ketika waktu terhad) disediakan.
2 kolam renang terbuka terdapat di tapak berserta dengan kolam kanak-kanak.
Kanak-kanak di bawah 10 tahun tidak dibenarkan masuk ke kolam renang tanpa pengawasan orang dewasa.
Aktiviti rekreasi yang disenaraikan di bawah disediakan sama ada di tapak atau berdekatan; bayaran mungkin dikenakan.
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh harta tanah pada masa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau berpasangan bagi setiap malam adalah berdasarkan bilangan orang dewasa yang diperlukan. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa mendaftar masuk.
"Rolige og hyggelige Lofos Apartments"
Hyggeligt familiehotel hvor Jenny passer godt på gæsterne. Hotellet ligger ca 1 km fra havet og ca 10 km fra Rethymnon. Hotellet kan IKKE anbetales til gæster uden bil. Har du bil er det til gengæld fremragende til prisen. Dejlig udsigt over havet i rolige omgivelser. Hotellet har dejligt poolområde, gratis internet ved poolbar og køkkenhave hvor man […] gratis kan hente ingredienserne til sin græske salat. Jenny giver gerne råd ifm udflugter på egen hånd. Lejlighederne ligger centralt på Kreta med ca 1 times kørsel til mange attraktioner, og til den dejlige Bali strand som absolut kan anbefales er der 20 min i bil. Værelserne er ok, med dejlige terrasser, hvorfra man kan nyde solnedgangen. Der blev skiftet sengetøj 2-3 gange om ugen, men desværre var også kun rengøring de dage. Vi tilbragte 3 dejlige uger med vores 2 børn, og alle havde en dejlig ferie på Lofos Apartments. Baca selanjutnya
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini