Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7:00 - 22:00 Waktu Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kebolehcapaian. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kebolehcapaian.
Sarapan Eropah percuma disajikan setiap pagi antara 07:00 dan 10:30.
Hotel Guglielmo mempunyai restoran di tapak.
Pilihan dalam bilik termasuk sarapan, makan malam dan snek ringan, disediakan dari perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad).
INCLUDED/NOT INCLUDED IN THE PRICE Room Service, Meeting/Banquet Facilities, Business Centre, Laundry, Breakfast room service, Ironing Service, telephone, fax/Photocopying, WI-FI internet, bar, frigobar, sky cine and sport are not included in the price. The price is only for bed & breakfast.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau dua orang sebilik untuk semalam berdasarkan bilangan dewasa yang diminta. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat simpan dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa daftar masuk.
"The Hotel in Catanzaro, Italy"
The hotel is one of the nicest in Catanzaro. Everyone is very friendly, although there is a language problem if you don't speak Italian. The hotel is exceptionally clean, and the breakfast was adequate. Location - you can walk into city center, but it is an uphill walk back, so we needed to take a taxi.Ulasan tetamu Hotels.com yang asli
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini