Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
Sesetengah harta tanah mengenakan bayaran tambahan untuk penggunaan kemudahan atau perkhidmatan walaupun anda tidak menggunakannya. Bayaran atau cukai oleh kerajaan juga dikenakan kepada anda semasa mendaftar masuk atau mendaftar keluar. Harta tanah ini memaklumkan kami bahawa mereka akan mengenakan caj kepada anda untuk perkara berikut:
Kami telah merangkum semua caj yang diberikan kepada kami oleh harta tanah. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, contohnya, berdasarkan tempoh penginapan atau bilik yang anda tempah.
Bayaran dan deposit yang berikut dikenakan oleh harta tanah pada masa perkhidmatan, daftar masuk atau daftar keluar.
Senarai di atas mungkin tidak menyeluruh. Bayaran dan deposit mungkin tidak merangkumi cukai dan tertakluk kepada perubahan.
Please note that a 30% prepayment is required upon arrival.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Kadar yang dipaparkan adalah untuk penginapan seorang atau berpasangan bagi setiap malam adalah berdasarkan bilangan orang dewasa yang diperlukan. Sila ambil perhatian bahawa tetamu, kanak-kanak, katil lipat dan sampingan tambahan mungkin tertakluk kepada caj tambahan semasa mendaftar masuk.
"Overall Good Experience on being there"
It was overall good as we spent most of the time visitig outside and came back for relief and sleep. Bath, dining bedroom all was good including view from balcony.
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini