Tempah dalam talian atau hubungi:
1-800-814648 (Bebas tol)7.00 - 22.00 Masa Malaysia
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Hotel ini tidak menawarkan sebarang ciri kemudahan. Sila pilih hotel yang lain jika anda berminat untuk menempah bilik dengan ciri kemudahan.
DANIEL JOUVANCE mempunyai 7 bilik rawatan. Perkhidmatan termasuk urut, rawatan muka, balutan badan dan scrub badan. Pelbagai terapi rawatan disediakan, termasuk hidroterapi. Spa dilengkapi sauna dan mandi Turki / hammam. Pengunjung spa ini boleh mengisi masa relaks mereka dengan mengunjungi butik.
Tetamu di bawah 18 tahun tidak dibenarkan masuk ke spa.
OCEAN - Dari restoran bufet ini, kolam dan taman dapat dilihat.
ANDIAMO - restoran tema yang dapat melihat taman ini menyajikan makan malam sahaja. Tempahan diperlukan.
AL YAKOUT - restoran tema ini menyajikan makan malam sahaja.
ANNAKHIL - restoran keluarga yang dapat melihat lautan dan kolam ini menyajikan makan tengah hari sahaja. Para tetamu boleh menikmati minuman di bar.
Perkhidmatan bilik 24 jam disediakan.
3 kolam renang terbuka terdapat di tapak berserta dengan kolam kanak-kanak. Kemudahan rekreasi lain termasuk pantai persendirian, sauna, bilik wap dan kemudahan kecergasan.
Tetamu di bawah 18 tahun tidak dibenarkan masuk ke dalam kelab kesihatan, kemudahan kecergasan atau tab spa.
Aktiviti rekreasi yang disenaraikan di bawah disediakan sama ada di tapak atau berdekatan; bayaran mungkin dikenakan.
Sesetengah harta tanah mengenakan bayaran tambahan untuk penggunaan kemudahan atau perkhidmatan walaupun anda tidak menggunakannya. Bayaran atau cukai oleh kerajaan juga dikenakan kepada anda semasa mendaftar masuk atau mendaftar keluar. Harta tanah ini memaklumkan kami bahawa mereka akan mengenakan caj kepada anda untuk perkara berikut:
Kami telah merangkum semua caj yang diberikan kepada kami oleh harta tanah. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, contohnya, berdasarkan tempoh penginapan atau bilik yang anda tempah.
Bayaran tetamu tambahan boleh dikenakan dan berbeza-beza mengikut dasar hotel.
Pengenalan bergambar keluaran kerajaan dan kad kredit atau deposit tunai diperlukan semasa daftar masuk untuk bayaran sampingan.
Permintaan khas adalah tertakluk kepada ketersediaan semasa daftar masuk dan boleh dikenakan bayaran tambahan. Permintaan khas tidak dapat dijamin.
Tetamu ini tidak meninggalkan komen
"Good one!"
The hotel was nice and good service but we feel that it was more like 4 star hotels and not 5.
Ulasan dan penilaian yang terkandung dalam laman ini adalah pendapat subjektif pelanggan dan pembekal; ia tidak mewakili atau mencerminkan kedudukan Hotels.com. Hotels.com serta pihak yang terlibat dalam menyediakan kandungan ulasan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan apapun yang disebabkan daripada penggunaan ulasan ini