Stesen San Donato di Lecce Galugnano - 14 min memandu
Lecce (Stesen Kereta Api Lecce-LCZ) - 15 min berjalan kaki
Stesen Lecce - 15 min berjalan kaki
Restoran
Pizza & Co. - 4 min berjalan kaki
Arryvo - 6 min berjalan kaki
Caffè Palmieri - 3 min berjalan kaki
La Rusticana - 5 min berjalan kaki
Caffè Paisiello - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms
Pangsapuri ini ialah pilihan penginapan yang bagus di Lecce.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
5 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 20:30
Umur minimum daftar masuk - 25 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tetamu mesti menghubungi hartanah untuk mendapatkan maklumat daftar masuk
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 25
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Bilik tidur
2 bilik tidur
Bilik mandi
2 bilik mandi
Tisu tandas
Kawasan luar
Taman
Haiwan kesayangan
Haiwan perkhidmatan sahaja (haiwan kesayangan tidak dibenarkan)
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida dipasang (hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Pemadam api
Umum
5 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 30 April, EUR 1.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Mei - 31 Oktober, EUR 2.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak hartanah.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Nombor Pendaftaran Hartanah IT075035B400104970
Juga dikenali sebagai
Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms Lecce
Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms Apartment
Soalan lazim
Adakah Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan, namun haiwan perkhidmatan dialu-alukan.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 20:30. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms dan kawasan berdekatan?
Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms?
Casa Lando in Lecce With 2 Bedrooms and 2 Bathrooms terletak sejauh 3 minit berjalan kaki dari Porta Napoli dan 4 minit berjalan kaki dari Leece Obelisk.