Cusco (CUZ-Lapangan Terbang Antarabangsa Alejandro Velasco Astete) - 14 min memandu
Stesen Cusco Wanchaq - 7 min berjalan kaki
Stesen San Pedro - 18 min berjalan kaki
Stesen Poroy - 31 min memandu
Peta
Tentang hartanah ini
Aqua Hotel Cusco
Pilihan yang bagus untuk penginapan di Cusco, Aqua Hotel Cusco terletak sejauh 4.8 km dari lapangan terbang. Manfaat percuma termasuk sarapan bufet setiap hari dan Wi-fi.
Bahasa
Bahasa Inggeris
Sekilas pandang
Saiz hotel
21 bilik
Tiba/Pulang
Daftar masuk dari 11:00 - 12:00 tengah malam
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:30
Sekatan berkaitan dengan perjalanan anda
Semak sekatan COVID-19.
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 06:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Parkir di luar tapak hartanah terletak berdekatan (PEN30 sehari; tempahan diperlukan)
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan bufet percuma setiap pagi
Ketuhar gelombang mikro berkongsi
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Bantuan pelancongan/tiket
Perkhidmatan pencucian kering/dobi
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Peti simpan selamat di meja/kaunter hadapan
Televisyen di ruang bersama
Ruang tamu bersama
Bahasa
Bahasa Inggeris
Kemudahan bilik
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Kekal terhubung
Wi-fi percuma
Lain-lain
Pengemasan harian
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar:
Cukai jualan nasional antara 10% hingga 18% akan dikenakan semasa daftar keluar kepada warganegara Peru tanpa mengira tempoh penginapan mereka dan kepada bukan warganegara yang menginap dalam negara selama 60 hari berturut-turut atau lebih. Pengembara yang mengemukakan pasport sah dan Kad Imigresen Andean (Tarjeta Andina de Migración) semasa daftar masuk dikecualikan daripada cukai ini. Selain itu, cukai tersebut boleh dikenakan untuk setiap bilik apabila bilik tersebut dikongsi oleh tetamu yang boleh dan tidak boleh dikenakan cukai.
Kemudahan tambahan
Daftar masuk lewat antara 06:00 dan 11:00 boleh diaturkan dengan caj tambahan
Kanak-kanak & katil tambahan
Kanak-kanak bawah umur 18 tahun biasanya tidak dibenarkan menginap di hartanah di Peru tanpa ibu bapa, penjaga yang sah atau orang yang bertanggungjawab yang diberi kuasa. Orang dewasa yang menemani mungkin diminta mengemukakan ID mereka dan kanak-kanak tersebut serta sebarang dokumentasi sokongan yang disahkan oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara bersama kanak-kanak seharusnya merujuk kepada pejabat konsulat Peru terlebih dahulu bagi mendapatkan panduan lanjut.
Parkir
Tempat letak kenderaan tersedia berhampiran pada kos PEN30 sehari
Dasar
<p>Hartanah ini tidak mempunyai lif. </p><p>Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.</p><p>Menurut Undang-undang Peru, tunai tidak diterima untuk bayaran melebihi PEN 2,000 atau USD 500. Bayaran melebihi amaun ini mesti diselesaikan dengan kad kredit atau kaedah lain yang diluluskan oleh hartanah dan undang-undang tempatan. Bayaran tidak boleh dibahagikan antara mata wang.</p>
Juga dikenali sebagai
Aqua Hotel Cusco Hotel
Aqua Hotel Cusco Cusco
Aqua Hotel Cusco Hotel Cusco
Soalan lazim
Adakah Aqua Hotel Cusco menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Aqua Hotel Cusco mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Aqua Hotel Cusco?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Aqua Hotel Cusco?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 11:00 - 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 10:30.
Adakah terdapat restoran di Aqua Hotel Cusco atau kawasan berdekatan?
Ya. Restoran berdekatan termasuk Nonna Trattoria (5 minit berjalan kaki), La Pizza Carlo (5 minit berjalan kaki) dan Deva Restaurant Típico (6 minit berjalan kaki).
Apakah suasana di sekitar Aqua Hotel Cusco?
Aqua Hotel Cusco terletak sejauh 7 minit berjalan kaki dari Stesen Cusco Wanchaq dan 7 minit berjalan kaki dari Coricancha.
Ulasan
7.0
Baik
Kami mengesahkan ulasan untuk memastikan pengembara telah menempah dengan Expedia Group. Pengembara mungkin menerima baucar penjimatan apabila mereka menyerahkan ulasan. Kami menyiarkan semua ulasan, sama ada positif atau negatif, selagi ia memenuhi garis panduan kami.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
7.5/10
Kebersihan
7.3/10
Kakitangan & perkhidmatan
7.5/10
Keadaan hartanah & kemudahan
8.0/10
Mesra alam
Ulasan
4/10 Sederhana
10 Januari 2023
Very uncomfortable
Very noisy place that has no heat at night and that smells the sewer all day long. Worst breakfast that I ever had. No soap, barely enough toilet paper, no drinkable water in your room. No window in my room and you can hear all the neighbors including their TV. Close to attractions though… and nice staff
STEPHANE
STEPHANE, perjalanan 4 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
10/10 Luar Biasa
18 Oktober 2022
BENEDICTO
BENEDICTO, perjalanan 4 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
12 Oktober 2022
No review
John
John, perjalanan 1 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan
6/10 Baik
1 Oktober 2022
Bem próximo a praça de armas
A experiência foi ok no geral.
Na recepção haviam perdido minha reserva e meu quarto estava ocupado. Acabei ganhando um upgrade (o que é bom, mas você não quer passar por essa insegurança logo na chegada - por isso se reserva com antecedência).
No quarto duas questões negativas: o box estava com vazamento inundando o banheiro toda vez que usava o chuveiro e as toalhas de qualidade muito ruim (secas e ásperas).
Localização super boa muito próxima das praça de armas e me pareceu segura pois andei tarde da noite a pé até o hotel. E hotel silencioso.
Café da manhã achei ok. Todas as vezes que cheguei as coisas sempre estavam no finalzinho (uma ou duas unidades restando além da variedade ser pouca). A omelete, que precisa ser solicitado achei muito pequena (parecia feita com meio ovo).
Atendimento nota 10!