Boca de Agua

Hartanah 2.0 bintang
Hotel mudah sampai ke Tasik Bacalar

Pilih tarikh untuk melihat harga

Apabila anda menginap di Boca de Agua, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tasik Bacalar dan Cenote Cocalitos. Selain itu, hotel ini terletak dalam jarak yang singkat dengan menaiki kenderaan dari Taman Ekologi Laguna Bacalar.

Kemudahan popular

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Chetumal-Cancun KM 4.5, Xul-Ha, QROO, 77963

Tempat berdekatan

  • Tasik Bacalar - 3 min memandu - 2.5 km
  • Cenote Azul - 7 min memandu - 11.4 km
  • Laguna Milagros - 8 min memandu - 11.3 km
  • Cenote Cocalitos - 9 min memandu - 12.8 km
  • Cenote Negro - 11 min memandu - 15.7 km

Bergerak

  • Chetumal, Quintana Roo (CTM-Lapangan Terbang Antarabangsa Chetumal) - 25 min memandu
  • Corozal (CZH) - 45 min memandu

Restoran

  • ‪Blu Beach Club - ‬9 min memandu
  • ‪Hotel Mia Xulha - ‬4 min memandu
  • ‪Casa Laguna By Azulea - ‬9 min memandu
  • ‪Vicaro Bacalar - ‬10 min memandu
  • ‪Siete By Habitas Bacalar - ‬7 min memandu

Tentang hartanah ini

Boca de Agua

  • Apabila anda menginap di Boca de Agua, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tasik Bacalar dan Cenote Cocalitos. Selain itu, hotel ini terletak dalam jarak yang singkat dengan menaiki kenderaan dari Taman Ekologi Laguna Bacalar.

Sekilas pandang

DONE

Saiz hotel

    • 26 bilik
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan

Fi & dasar

Dasar

Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.