Chayo's Departamentos mempunyai teres atas bumbung dan terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Avenida Adolfo Lopez Mateos dan First Street. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri. Semua pangsapuri menawarkan TV skrin rata, ketuhar gelombang mikro, dan gebar bulu kapas.
Avenida Adolfo Lopez Mateos - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
First Street - 7 min berjalan kaki - 0.6 km
Malecón Ensenada - 8 min berjalan kaki - 0.8 km
Pusat Kebudayaan Riviera - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
Riviera del Pacifico - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
Bergerak
Tijuana, Baja California Norte (TIJ-Lapangan Terbang Antarabangsa General Abelardo L. Rodriguez) - 104 min memandu
Restoran
Bodegas de Santo Tomas - 6 min berjalan kaki
Tacos Castillo - 5 min berjalan kaki
Tacos Don Zefe - 2 min berjalan kaki
La Placita Cafe - 6 min berjalan kaki
Comal - 6 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Chayo's Departamentos
Chayo's Departamentos mempunyai teres atas bumbung dan terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Avenida Adolfo Lopez Mateos dan First Street. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri. Semua pangsapuri menawarkan TV skrin rata, ketuhar gelombang mikro, dan gebar bulu kapas.
Sekilas pandang
Saiz hartanah
2 pangsapuri
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan kod akses; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan kad pengenalan bergambar keluaran kerajaan anda selepas membuat tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 15:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Meja depan maya menyediakan bantuan kepada tetamu
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Kanak-kanak
Tiada katil bayi (katil budak)
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri selamat percuma di tapak hartanah
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan (denda dikenakan)
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri selamat percuma di tapak hartanah
Makanan dan minuman
Ketuhar gelombang mikro
Pembancuh kopi/teh
Pemanggang
Bilik tidur
Gebar bulu kapas
Cadar katil disediakan
Hiburan
TV skrin rata 32 inci dengan perkhidmatan digital
Kawasan luar
Teres atas bumbung
Dek atau laman dalam
Laman
Ruang bekerja
Meja
Haiwan kesayangan
Haiwan perkhidmatan sahaja (haiwan kesayangan tidak dibenarkan)
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Tiada lif
Aras atas boleh diakses dengan tangga sahaja
Laluan pintu masuk bercahaya
Boleh diakses guna kerusi roda (terhad)
Kawasan merokok yang ditetapkan (denda dikenakan)
Perkhidmatan dan kemudahan
Pengemasan
Seterika/papan seterika
Meja depan maya
Mesin layan diri
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
2 bilik
Hiasan unik
Perabot unik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Fi pembersihan sebanyak 12 peratus akan dikenakan (berbeza mengikut unit)
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Dasar
Caj tetamu tambahan mungkin dikenakan dan berbeza-beza, bergantung pada dasar hartanah.
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini hanya menerima wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Chayo's Departamentos Ensenada
Chayo's Departamentos Condominium resort
Chayo's Departamentos Condominium resort Ensenada
Soalan lazim
Adakah Chayo's Departamentos menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Chayo's Departamentos mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Chayo's Departamentos?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan, namun haiwan perkhidmatan dialu-alukan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Chayo's Departamentos?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Chayo's Departamentos?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Chayo's Departamentos dan kawasan berdekatan?
Tempat yang disyorkan untuk dilawati termasuk Avenida Adolfo Lopez Mateos (6-min walk) dan First Street (9-min walk), di samping Muzium Sejarah Ensanada (12-min walk) dan Riviera del Pacifico (13-min walk).
Adakah Chayo's Departamentos mempunyai ruang persendirian terbuka?
Ya, setiap pangsapuri menampilkan dek persendirian dan laman persendirian.
Apakah suasana di sekitar Chayo's Departamentos?
Chayo's Departamentos terletak sejauh 6 minit berjalan kaki dari Avenida Adolfo Lopez Mateos dan 9 minit berjalan kaki dari First Street.