Pangsapuri ini terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Marina d'Or. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka bermusim, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Hartanah ini menpunyai kolam kanak-kanak, teres dan televisyen skrin rata.
Parque Acuatico Polinesia - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Marina d'Or - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
Pelabuhan Oropesa del Mar - 10 min memandu - 5.6 km
Pantai Morro de Gos - 12 min memandu - 3.4 km
Pantai La Concha - 16 min memandu - 4.7 km
Bergerak
Castellon de la Plana (CDT-Castellón Costa Azahar) - 30 min memandu
Stesen Orpesa - 15 min memandu
Stesen Benicàssim - 22 min memandu
Alcalá de Chivert Station - 24 min memandu
Restoran
Mon Cubic - 7 min berjalan kaki
Cafetería Zumería Habana - Marina d'Or - 17 min berjalan kaki
Meson a Roda - 6 min memandu
Autogrill - 9 min memandu
El Amarre - 18 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Cala Blanca II Frontal al Mar
Pangsapuri ini terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Marina d'Or. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka bermusim, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Hartanah ini menpunyai kolam kanak-kanak, teres dan televisyen skrin rata.
Bahasa
Bahasa Catalonia, Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Bahasa Romania, Bahasa Sepanyol
Sekilas pandang
Saiz hartanah
1 pangsapuri
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 17:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00
Daftar masuk awal tertakluk kepada ketersediaan
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 25 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
Daftar keluar lewat tertakluk kepada ketersediaan
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 10:00 - 14:00
Lokasi daftar masuk berbeza daripada lokasi hartanah; pergi ke: [Oficina DANESP Calle Maria Zambrano, Costa Caribe III local 1A]
Tetamu mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk; kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Jika anda tiba di hartanah ini selepas waktu operasi, anda perlu mendaftar masuk di lokasi alternatif: [Todas las entradas se hacen el nuestras oficinas el Calle Maria Zambrano , Costa Caribe III local 1A]
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 19:30, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 25
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Pantai
Di pantai
Kolam renang/Spa
Kolam renang terbuka bermusim
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Mesra keluarga
Kolam kanak-kanak
Makanan dan minuman
Pembakar Roti
Cerek elektrik
Bilik mandi
Tuala disediakan
Hiburan
TV skrin rata
Kawasan luar
Teres
Pagar penuh
Perabot luar
Dobi
Mesin basuh
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Kawasan merokok yang ditetapkan
Perkhidmatan dan kemudahan
Perkhidmatan rencam
Seterika/papan seterika
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit kerosakan sebanyak EUR150 akan dikumpul sebelum mendaftar masuk
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Fi pentadbiran: EUR50 setiap penginapan, sepenginapan
Kemudahan tambahan
Daftar masuk awal boleh diaturkan dengan caj tambahan (tertakluk pada ketersediaan)
Daftar masuk lewat antara 20:00 dan 12:00 tengah malam boleh diaturkan dengan caj tambahan
Daftar keluar lewat boleh diaturkan dengan caj tambahan (tertakluk pada ketersediaan)
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
Akses kolam renang tersedia dari jam 9:00 hingga 21:30
Kolam renang bermusim dibuka dari 15 Jun hingga 15 September
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 1000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Juga dikenali sebagai
Cala Blanca II Frontal al Mar Apartment
Cala Blanca II Frontal al Mar Oropesa del Mar
Cala Blanca II Frontal al Mar Apartment Oropesa del Mar
Soalan lazim
Adakah Cala Blanca II Frontal al Mar menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Cala Blanca II Frontal al Mar mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah kolam tersedia di pangsapuri ini?
Ya, terdapat kolam renang terbuka bermusim dan kolam kanak-kanak. Tetamu mempunyai akses kolam dari 9:00 hingga 21:30.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 17:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00. Terdapat caj untuk daftar masuk awal (tertakluk kepada ketersediaan). Masa daftar keluar adalah 11:00. Daftar keluar lewat tersedia dengan caj sebanyak (tertakluk kepada ketersediaan).
Apakah aktiviti yang tersedia di Cala Blanca II Frontal al Mar dan kawasan berdekatan?
Cala Blanca II Frontal al Mar mempunyai kolam renang terbuka bermusim.
Apakah suasana di sekitar Cala Blanca II Frontal al Mar?
Cala Blanca II Frontal al Mar terletak sejauh 16 minit berjalan kaki dari Marina d'Or dan 8 minit berjalan kaki dari Parque Acuatico Polinesia.
Cala Blanca II Frontal al Mar Ulasan
Ulasan
4.0
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
4.0/10
Kebersihan
Ulasan
4/10 Sederhana
4 Oktober 2024
Poteva andare meglio
A causa di qualche disguido l’agenzia non aveva la nostra prenotazione. Dopo due ore di attesa siamo entrati nell’appartamento che aveva un water e un bidet non funzionante, pulizia discutibile in tutto l’appartamento.
Allego le foto per illustrare la situazione.
Inoltre, come indicato, viene richiesto un deposito di eur 150.
La posizione dell’appartamento è fronte mare, molto bella!