Hotiday Golfo Aranci terletak dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pelabuhan Olbia dan Pantai Pittulongu. Anda boleh berenang-renang di kolam renang terbuka, menjamu selera di restoran, atau bersantai sambil menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Tambahan lagi, Pelabuhan Golfo Aranci dan Pantai La Marinella hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Hotiday Golfo Aranci terletak dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pelabuhan Olbia dan Pantai Pittulongu. Anda boleh berenang-renang di kolam renang terbuka, menjamu selera di restoran, atau bersantai sambil menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Tambahan lagi, Pelabuhan Golfo Aranci dan Pantai La Marinella hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
5 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 17:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap (1 ekor, sehingga 10 kg setiap haiwan peliharaan)*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan bufet percuma setiap pagi 7:30–9:30
Restoran
Bar/ruang istirahat
Aktiviti menarik
Berhampiran pantai
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kerusi lepak tepi kolam
Payung kolam
Kemudahan
Taman
Kolam renang terbuka
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
32-inci TV skrin rata
Saluran TV digital
Keselesaan di rumah
Penyaman udara
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Tab mandi atau pancuran
Kelengkapan dandanan diri percuma
Pengering rambut
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Meja
Lain-lain
Setiap hari
Peti besi dalam bilik
Buku panduan/pengesyoran
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 31 Mac, EUR 2.50 seorang, semalam, sehingga 30 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 31 Oktober, EUR 5.00 seorang, semalam, sehingga 30 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
Fi tempat peranginan: EUR8 seorang, semalam
Rangkuman fi tempat peranginan:
Akses ke pantai
Pelepak pantai
Akses ke kelab/arked kanak-kanak
Penggunaan kolam
Penggunaan kemudahan atau peralatan sukan
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak EUR20 setiap haiwan kesayangan, semalam
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
Akses kolam renang tersedia dari jam 9:30 hingga 19:30
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Nombor Pendaftaran Hartanah IT090083A1000F2273
Penarafan kebangsaan
Hartanah ini telah menerima penarafan bintang rasmi daripada the local rating authority.
Hotiday Room Collection - Golfo Aranci Hotel Golfo Aranci
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di Hotiday Golfo Aranci?
Ya, terdapat kolam renang terbuka. Tetamu mempunyai akses kolam dari 9:30 hingga 19:30.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Hotiday Golfo Aranci?
Ya, haiwan kesayangan dialu-alukan, dengan had sebanyak 1 ekor dan berat maksimum 10 kg untuk setiap haiwan kesayangan. Terdapat caj sebanyak EUR20 setiap haiwan kesayangan, semalam. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Hotiday Golfo Aranci?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Hotiday Golfo Aranci?
Masa mula daftar masuk: 17:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Hotiday Golfo Aranci dan kawasan berdekatan?
Hotiday Golfo Aranci mempunyai kolam renang terbuka dan taman.
Adakah terdapat restoran di Hotiday Golfo Aranci atau kawasan berdekatan?
Ya, terdapat restoran di tapak hartanah.
Apakah suasana di sekitar Hotiday Golfo Aranci?
Hotiday Golfo Aranci terletak sejauh 12 minit berjalan kaki dari Teluk Olbia dan 7 minit berjalan kaki dari Pantai Sos Aranzos.
Ulasan
Hotiday Golfo Aranci Ulasan
8.8
Cemerlang
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
8.8
Kebersihan
8.0
Kemudahan
9.2
Kakitangan & perkhidmatan
8.8
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
Disahkan
8/10 Sangat baik
15 Ogo 2025
Hôtel bien situé entre Olbia et Golfo Aranchi
Chambre sympa avec vue sur mer
Emmanuel
Emmanuel, perjalanan 1 malam
Disahkan
10/10 Luar biasa
29 Ogo 2025
The staff was amazing. It was great to have a restaurant right there. The beach was right there, literally down the steps! It was a very very nice beach. After staying here for two nights, I felt refreshed and relaxed. I had the only single room in the place, which was up a large number of stairs, the last flight being of a small creaky wooden circular staircase. If you have trouble walking upstairs, this might not be your place. Otherwise, I would highly recommend this location.
Teresa
Teresa, perjalanan 1 malam
Disahkan
8/10 Sangat baik
22 Jul 2025
Hotel is very decent. The restaurant is a bit of rip off if you have kids then I suggest you avoid it. Views are nice pool is nice. People are friendly. Getting around positano is definitely a pain but there is a bus stop thats right in front of your hotel. Breakfast is very decent scrambled eggs sausage pastries desserts yogurt that kind of stuff. Price is good. We did have some ants in the room near the door not the biggest deal they're probably everywhere.