Seluruh pangsapuri

Queen's Residences by BON Hotels

Kelas hartanah: 3.5
Pangsapuri Oudtshoorn dengan kolam renang terbuka

Pilih tarikh untuk melihat harga

Queen's Residences by BON Hotels ialah pilihan penginapan yang bagus di Oudtshoorn. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Kemudahan seperti dapur kecil disertakan di semua pangsapuri, disertakan dengan laman dalam dan TV skrin rata.

Ulasan

8.0 daripada 10
Sangat baik

Kemudahan popular

  • Kolam renang
  • Dapur kecil
  • Kemudahan dobi
  • Tempat letak kenderaan percuma
  • Wi-Fi percuma
  • Penyaman udara
Harga semasa ialah RM557
RM703 jumlah
termasuk cukai & fi
16 Nov - 17 Nov

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Baron Van Reede St, 5, Oudtshoorn, Western Cape, 6625

Tempat berdekatan

  • Muzium C.P. Nel - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
  • Jambatan Gantung Oudtshoorn - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
  • Arbeidsgenot - 17 min berjalan kaki - 1.5 km
  • Oudtshoorn Golf Course - 4 min memandu - 2.5 km
  • Buffelsdrift Game Lodge - 16 min memandu - 11.3 km

Bergerak

  • George (GRJ) - 51 min memandu

Restoran

  • ‪KFC - ‬6 min berjalan kaki
  • ‪Elvis Brew - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪McDonald's - ‬8 min berjalan kaki
  • ‪Nostalgie Restaurant - ‬7 min berjalan kaki
  • ‪Smitswinkel - ‬3 min memandu

Tentang hartanah ini

Queen's Residences by BON Hotels

  • Queen's Residences by BON Hotels ialah pilihan penginapan yang bagus di Oudtshoorn. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Kemudahan seperti dapur kecil disertakan di semua pangsapuri, disertakan dengan laman dalam dan TV skrin rata.

Sekilas pandang

DAFTAR MASUK
15:00
DAFTAR KELUAR
11:00

Saiz hartanah

    • 2 pangsapuri

Tiba/Pulang

    • Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00
    • Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
    • Masa daftar keluar adalah 11:00

Arahan daftar masuk khas

    • Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 7:00 - 23:00
    • Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk; kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
    • Umur daftar masuk minimum ialah 18

Haiwan peliharaan

    • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan

Internet

    • Wi-fi percuma di tempat awam
    • Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 50+ Mbps)

Tempat letak kereta

    • Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah

Maklumat lain

    • Hartanah bebas asap rokok

Ulasan

Queen's Residences by BON Hotels Ulasan

8.0

Sangat Baik

8.0

Kebersihan

Ulasan

Ulasan yang disahkan

8/10 Sangat baik

We merely just for one night. Upon arrival, hotel did not have our booking information as Hotel.com did not inform hotel about our reservation. Very poorly from Hotel.com Had to show my invoice for reception that Accomodation was paid directly to Hotel.com We got the Queens Residence and it was quite spacious and big, both rooms with own en-suite. Only problem and my biggest issue was the beds. Extremely hard and uncomfortable. Not Queen or King bed. Only 2 single beds per room. From all my hotel experience, this was the most uncomfortable bed I have ever slept in, including my wife. Most expensive hotel per night, with the most uncomfortable bed. And that’s important.