Di Villa I 2 Pini, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pantai San Vito Lo Capo dan Kawasan Simpanan Semula Jadi Zingaro. Pangsapuri menampilkan dapur kecil dan Wi-fi percuma.
Pantai San Vito Lo Capo - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Pantai Attrezzata untuk orang kurang upaya - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
Gereja Mother - 17 min berjalan kaki - 1.4 km
Gunung Monaco - 18 min berjalan kaki - 1.6 km
Gereja Kecil Saint Crescentia - 7 min memandu - 2.3 km
Bergerak
Trapani (TPS-Vicenzo Florio) - 71 min memandu
Palermo (PMO-Punta Raisi) - 91 min memandu
Stesen Trapani - 49 min memandu
Stesen Paceco - 52 min memandu
Stesen Kuil Segesta - 57 min memandu
Restoran
Ristorante Agorà - 14 min berjalan kaki
Profumi Di Cous Cous - 15 min berjalan kaki
Mancia e Vattinni Street Food - 16 min berjalan kaki
Cortile di Cerere - 15 min berjalan kaki
Pasticceria Capriccio - 18 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Villa I 2 Pini
Di Villa I 2 Pini, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pantai San Vito Lo Capo dan Kawasan Simpanan Semula Jadi Zingaro. Pangsapuri menampilkan dapur kecil dan Wi-fi percuma.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
5 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu mesti menghubungi hartanah lebih awal bagi mendapatkan arahan daftar masuk dan maklumat pengambilan kunci; hos anda akan menyambut anda
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Tetamu diminta untuk menghubungi hartanah ini melalui telefon 24 jam sebelum ketibaan untuk mengaturkan daftar masuk.
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 25+ Mbps
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Tiada parkir tersedia di tapak hartanah
Dapur kecil
Peti sejuk (saiz penuh)
Bilik mandi
Pancuran mandi
Syampu
Tuala disediakan
Tisu tandas
Pengering rambut
Sabun
Keselesaan
Sistem pemanasan
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
5 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Disember - 31 Mac, EUR 0.00 seorang, semalam, sehingga 10 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 10 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 November, EUR 2.00 seorang, semalam, sehingga 10 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 10 tahun tahun.
Fi pembersihan: EUR15 setiap penginapan, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Nombor Pendaftaran Hartanah IT081020C29OQM6H7B
Juga dikenali sebagai
Villa I 2 Pini Apartment
Villa I 2 Pini San Vito Lo Capo
Villa I 2 Pini Apartment San Vito Lo Capo
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Villa I 2 Pini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Villa I 2 Pini?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Villa I 2 Pini.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Villa I 2 Pini?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Adakah Villa I 2 Pini mempunyai dapur atau dapur kecil?
Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan peti sejuk.
Apakah suasana di sekitar Villa I 2 Pini?
Villa I 2 Pini terletak sejauh 8 minit berjalan kaki dari Pantai San Vito Lo Capo dan 10 minit berjalan kaki dari Pantai Attrezzata untuk orang kurang upaya.