Nikmati kunjungan ke Lekki dengan penginapan di Biba Apartment. Tetamu akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi, letak kenderaan valet, dan letak kenderaan sendiri. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri.
Pusat Pemuliharaan Lekki - 11 min memandu - 9.6 km
Bergerak
Lagos (LOS-Lapangan Terbang Antarabangsa Murtala Muhammed) - 46 min memandu
Stesen Mobolaji Johnson - 32 min memandu
Restoran
HSE Cafe - 4 min memandu
Bukka Hut - 17 min berjalan kaki
Road XIV Bar - 6 min memandu
Mamatcha - 5 min memandu
Ilé Eros - 6 min memandu
Tentang hartanah ini
Biba Apartment
Nikmati kunjungan ke Lekki dengan penginapan di Biba Apartment. Tetamu akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi, letak kenderaan valet, dan letak kenderaan sendiri. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri.
Sekilas pandang
Saiz hartanah
40 pangsapuri
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 12:00 tengah hari; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Umur minimum daftar masuk - 15 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
Arahan daftar masuk khas
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 48 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk; kakitangan meja sambut tetamu akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 15
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 500+ Mbps (sesuai untuk 6+ orang atau 10+ peranti))