Apabila mengunjungi Mar Azul, La Goleta del Mar ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka bermusim, dan sagu hati percuma seperti sarapan dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan.
Viña del mar s/n entre Alte Brown y calle 28, Mar Azul, Buenos Aires Province
Tempat berdekatan
Our Lady of the Valley - 13 min berjalan kaki - 1.1 km
Paseo Aldea Hippie - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
Pantai Villa Gesell - 18 min memandu - 13.4 km
Pantai Carilo - 27 min memandu - 33.8 km
Pantai Pinamar - 28 min memandu - 42.5 km
Bergerak
Villa Gesell (VLG) - 27 min memandu
Stesen Divisadero de Pinamar - 26 min memandu
Restoran
La Cocina del Colo y Ale - 17 min berjalan kaki
Puerto Pampa - 14 min berjalan kaki
Casa Nuez - 13 min berjalan kaki
Antares - 13 min berjalan kaki
El Barril - 14 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
La Goleta del Mar
Apabila mengunjungi Mar Azul, La Goleta del Mar ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka bermusim, dan sagu hati percuma seperti sarapan dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
7 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap dengan percuma
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan percuma
Gril barbeku
Perkhidmatan bilik
Perkhidmatan
Kerusi lepak pantai
Kemudahan
Taman
Kolam renang terbuka bermusim
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Sistem pemanasan
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah Argentina (VAT) pada kadar 21%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport asing atau ID asing bersama dengan resit masuk imigresen yang dikeluarkan oleh Direktorat Migrasi Nasional dan yang membayar dengan kad bukan Argentina atau melalui pindahan bank dari luar Argentina. Pengecualian ini terpakai hanya untuk penginapan, termasuk tempahan yang termasuk sarapan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di La Goleta del Mar?
Ya, terdapat kolam renang terbuka bermusim.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di La Goleta del Mar?
Ya, haiwan kesayangan menginap secara percuma.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di La Goleta del Mar?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di La Goleta del Mar?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di La Goleta del Mar dan kawasan berdekatan?
La Goleta del Mar mempunyai kolam renang terbuka bermusim dan taman.
Apakah suasana di sekitar La Goleta del Mar?
La Goleta del Mar terletak sejauh 11 minit berjalan kaki dari Our Lady of the Valley dan 14 minit berjalan kaki dari Paseo Aldea Hippie.