79 Hotel terletak di lokasi yang strategik, dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari Taman Poblado dan Taman Lleras. Tambahan lagi, Pusat Membeli-belah Santa Fe dan Taman Membeli-belah El Tesoro hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Poblado ialah 11 minit dengan berjalan kaki.
Klinik Medellín- El Poblado - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Pusat Beli-belah Oviedo - 19 min berjalan kaki - 1.6 km
Pusat Membeli-belah Santa Fe - 5 min memandu - 2.2 km
Bergerak
Medellín (MDE-José María Córdova Intl.) - 35 min memandu
Stesen Poblado - 11 min berjalan kaki
Restoran
Tamagotchi Ramen Bar - 1 min berjalan kaki
SERÉ - 2 min berjalan kaki
7 Pulgadas - 2 min berjalan kaki
Arepitas pá Mamá - 1 min berjalan kaki
Hija Mia Coffee Roasters - 2 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
79 Hotel
79 Hotel terletak di lokasi yang strategik, dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari Taman Poblado dan Taman Lleras. Tambahan lagi, Pusat Membeli-belah Santa Fe dan Taman Membeli-belah El Tesoro hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Poblado ialah 11 minit dengan berjalan kaki.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
21 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Hartanah mengenakan caj sebanyak 5 peratus untuk pembayaran menggunakan kad kredit
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Hartanah ini menguatkuasakan waktu senyap bermula dari 22:00 hingga 7:30
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
Tiada katil bayi (katil budak)
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap ((anjing dan kucing sahaja)*
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Alkohol tidak disajikan di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kemudahan dobi
Kemudahan
Tab panas
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
40-inci TV skrin rata
Saluran TV satelit
Netflix
Perkhidmatan penstriman
Keselesaan di rumah
Penyaman udara
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Sabun
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
Lain-lain
Setiap hari
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit Kerugian Barang Pecah: COP100000 sepenginapan
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
Kemudahan tambahan
Caj Kad kredit tertakluk kepada caj tambahan sebanyak 5 peratus
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak COP100000 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Pesta atau acara berkumpulan di tapak hartanah adalah dilarang sama sekali.
Penyewa untuk jangka masa panjang dialu-alukan.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Nama pada kad kredit yang digunakan untuk membayar caj sampingan semasa daftar masuk hendaklah sama dengan nama utama dalam tempahan bilik.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 45132
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di 79 Hotel?
Ya, kucing dan anjing dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak COP100000 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di 79 Hotel?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di 79 Hotel.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di 79 Hotel?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di 79 Hotel dan kawasan berdekatan?
79 Hotel mempunyai tab panas.
Apakah suasana di sekitar 79 Hotel?
79 Hotel terletak sejauh 1 minit berjalan kaki dari Taman Poblado dan 8 minit berjalan kaki dari Taman Lleras.