Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Daerah Membeli-belah Osu dan Istana Nagoya. Tambahan lagi, Vantelin Dome Nagoya dan Akuarium Pelabuhan Nagoya hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Nakamura Nisseki ialah 5 minit dan Stesen Honjin ialah 11 minit.
Pusat Maklumat Pelancong Stesen Nagoya - 20 min berjalan kaki - 1.7 km
Menara Pusat JR - 20 min berjalan kaki - 1.7 km
Muzium Peringatan Industri dan Teknologi Toyota - 3 min memandu - 2.0 km
Taman Noritake - 3 min memandu - 1.9 km
Winc Aichi - 4 min memandu - 2.3 km
Bergerak
Nagoya (NKM-Komaki) - 38 min memandu
Nagoya (NGO-Lapangan Terbang Antarabangsa Chubu Centrair) - 60 min memandu
Stesen Nagoya - 19 min berjalan kaki
Stesen Nagoya Sakou - 22 min berjalan kaki
Stesen Kintetsu-Nagoya - 26 min berjalan kaki
Stesen Nakamura Nisseki - 5 min berjalan kaki
Stesen Honjin - 11 min berjalan kaki
Stesen Taiko-dori - 14 min berjalan kaki
Restoran
Teapick - 5 min berjalan kaki
スシロー 太閤通店 - 6 min berjalan kaki
喫茶ツヅキ - 6 min berjalan kaki
コメダ珈琲店鳥居通店 - 4 min berjalan kaki
拉ノ刻 - 6 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station
Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Daerah Membeli-belah Osu dan Istana Nagoya. Tambahan lagi, Vantelin Dome Nagoya dan Akuarium Pelabuhan Nagoya hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Nakamura Nisseki ialah 5 minit dan Stesen Honjin ialah 11 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
3 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Membuat perjalanan dengan kanak-kanak
Mainan
Perkhidmatan
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Dibina pada 2020
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station?
Daikichiya Japanese-Style Entire Floor Private Rental Inn, Nagoya Station terletak di Nakamura, sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Nakamura Nisseki.