Di EN The HOUSE Asakusa Nitenmon, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Kuil Sensoji dan Tokyo Skytree. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Zoo Ueno hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Tawaramachi ialah 12 minit dan Stesen Honjo-azumabashi ialah 13 minit.
Tempat Suci Asakusa - 1 min berjalan kaki - 0.2 km
Kuil Sensoji - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Nakamise Street - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Hoppy Street - 4 min berjalan kaki - 0.4 km
Pintu Kaminarimon - 6 min berjalan kaki - 0.6 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 49 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 74 min memandu
Stesen Asakusa - 4 min berjalan kaki
Stesen Asakusa (Tsukuba Express) - 6 min berjalan kaki
Stesen Tokyo Skytree - 16 min berjalan kaki
Stesen Tawaramachi - 12 min berjalan kaki
Stesen Honjo-azumabashi - 13 min berjalan kaki
Stesen Kuramae (Oedo) - 16 min berjalan kaki
Restoran
上野精養軒 浅草店 - 1 min berjalan kaki
Sawawa Maccha Sweets - 2 min berjalan kaki
伊藤園 無料休憩処 - 2 min berjalan kaki
博多ラーメン うりんぼ - 2 min berjalan kaki
坦々麺 一龍 - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
EN The HOUSE Asakusa Nitenmon
Di EN The HOUSE Asakusa Nitenmon, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Kuil Sensoji dan Tokyo Skytree. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Zoo Ueno hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Tawaramachi ialah 12 minit dan Stesen Honjo-azumabashi ialah 13 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
31 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Daftar masuk awal tertakluk kepada ketersediaan
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
Daftar keluar lewat tertakluk kepada ketersediaan
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Jika anda tiba di hartanah ini selepas waktu operasi, anda perlu mendaftar masuk di lokasi alternatif: [ゲート施錠時間(22:00~07:00)]
Jika anda merancang untuk tiba selepas 12:00 tengah malam, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 500+ Mbps (sesuai untuk 6+ orang atau 10+ peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kemudahan dobi
Tempat simpanan bagasi
Kebolehcapaian
Lif
Tandas awam yang boleh diakses dengan kerusi roda
Meja pendaftaran yang boleh diakses dengan kerusi roda
Tanjakan pintu masuk depan
Laluan pintu masuk bercahaya
Laluan pintu masuk bebas tangga
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Penyaman udara dan sistem pemanasan
Selipar
Mesin basuh dan pengering
Segarkan diri
Tab mandi atau pancuran
Kelengkapan dandanan diri percuma
Pengering rambut
Tuala
Berus gigi dan ubat gigi
Tisu tandas
Kekal terhubung
Meja
Wi-fi percuma (berkelajuan 500+ Mbps (sesuai untuk 6+ orang atau 10+ peranti))
Lain-lain
Atas permintaan
Buku panduan/pengesyoran
Peta tempatan
Panduan makan di restoran
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Kemudahan tambahan
Daftar masuk awal boleh diaturkan dengan caj tambahan sebanyak JPY10000 (tertakluk kepada ketersediaan)
Daftar keluar lewat boleh diaturkan dengan caj tambahan sebanyak JPY10000 (tertakluk kepada ketersediaan)
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di EN The HOUSE Asakusa Nitenmon?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di EN The HOUSE Asakusa Nitenmon?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di EN The HOUSE Asakusa Nitenmon.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di EN The HOUSE Asakusa Nitenmon?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Terdapat caj sebanyak JPY10000 untuk daftar masuk awal (tertakluk kepada ketersediaan). Masa daftar keluar adalah 11:00. Daftar keluar lewat tersedia dengan caj sebanyak JPY10000 (tertakluk kepada ketersediaan).
Apakah suasana di sekitar EN The HOUSE Asakusa Nitenmon?
EN The HOUSE Asakusa Nitenmon terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Stesen Asakusa dan 20 minit berjalan kaki dari Tokyo Skytree.