Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 94.4 batu/151.9 km
Nagoya (NKM-Komaki) - 125.2 batu/201.5 km
Nagoya (NGO-Lapangan Terbang Antarabangsa Chubu Centrair) - 129.5 batu/208.5 km
Stesen Ito Izukogen - 10 min memandu
Stesen Izu atagawa - 26 min memandu
Stesen Ito - 30 min memandu
Restoran
わいわいカフェ - 15 min berjalan kaki
森のどうぶつレストラン ギボン亭 - 20 min berjalan kaki
バズハウス - 19 min berjalan kaki
日本料理 生簀割烹 黒潮 - 4 min memandu
韓国家庭料理専門店SURA - 3 min memandu
Tentang hartanah ini
Izukogen Onsen English Style Hotel Kaedean
Di Izukogen Onsen English Style Hotel Kaedean, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Taman Negara Fuji-Hakone-Izu.
Sekilas pandang
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Fi & dasar
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Apakah suasana di sekitar Izukogen Onsen English Style Hotel Kaedean?
Izukogen Onsen English Style Hotel Kaedean terletak sejauh 10 minit berjalan kaki dari Muzium Kucing dan 16 minit berjalan kaki dari Muzium Angel.