Kyo-wa Hotel Oshiage terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Kubah Tokyo dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Honjo-azumabashi ialah 11 minit sahaja.
Konica Minolta Planetarium Tenku - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Tokyo Solamachi - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Tokyo Skytree - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Sumida Aquarium - 5 min berjalan kaki - 0.4 km
Taman Sumida - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 50 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 63 min memandu
Stesen Oshiage (Skytree) - 6 min berjalan kaki
Stesen Tokyo Skytree - 8 min berjalan kaki
Stesen Kinshicho - 16 min berjalan kaki
Stesen Honjo-azumabashi - 11 min berjalan kaki
Stesen Tawaramachi - 26 min berjalan kaki
Stesen Kuramae (Oedo) - 27 min berjalan kaki
Restoran
焼肉 すみ屋 - 3 min berjalan kaki
いこい食堂 - 3 min berjalan kaki
オイスターマーケット牡蠣市場 とうきょうスカイツリー駅前店 - 4 min berjalan kaki
カフェ&ダイニングバー ふらっと - 3 min berjalan kaki
カフェ東京 - 3 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Kyo-wa Hotel Oshiage
Kyo-wa Hotel Oshiage terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Kubah Tokyo dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Honjo-azumabashi ialah 11 minit sahaja.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
15 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat pengambilan kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Sebelum tiba, anda mesti melengkapkan pendaftaran dalam talian melalui pautan selamat
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan pasport anda selepas membuat tempahan
Meja depan maya menyediakan bantuan kepada tetamu
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja depan maya
Kemudahan bilik
Aktiviti untuk dinikmati
Balkoni
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Gabungan pancuran dan tab
Tuala
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
Makanan dan minuman
Peti Sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Dapur kecil
Dapur
Alat memasak, pinggan-mangkuk dan perkakas dapur
Lain-lain
Atas permintaan
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini hanya menerima wang tunai.
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Kyo-wa Hotel Oshiage?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Kyo-wa Hotel Oshiage?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Kyo-wa Hotel Oshiage.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Kyo-wa Hotel Oshiage?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Adakah Kyo-wa Hotel Oshiage mempunyai bilik untuk memasak sendiri dilekangkapi dengan dapur atau dapur kecil?
Ya, dapur kecil tersedia dalam setiap bilik dan turut menyertakan dapur, peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro.
Adakah Kyo-wa Hotel Oshiage mempunyai ruang persendirian terbuka?
Ya, setiap bilik menampilkan balkoni.
Apakah suasana di sekitar Kyo-wa Hotel Oshiage?
Kyo-wa Hotel Oshiage terletak sejauh 6 minit berjalan kaki dari Stesen Oshiage (Skytree) dan 5 minit berjalan kaki dari Tokyo Skytree.