Tasik Garopaba dan Siriu - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
Pantai Barra - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
Bergerak
Florianópolis (FLN-Hercílio Luz Intl.) - 96 min memandu
Restoran
Bar do Zado - 3 min berjalan kaki
Restaurante Ferrujão - 2 min berjalan kaki
Pico Santo Hamburgueria - 1 min berjalan kaki
Budega Bar - 2 min berjalan kaki
Sambura Restaurante - 6 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Diamond Riviera - Casa Nova a 30m da Praia da Ferrugem
Diamond menawarkan lokasi yang luar biasa, terletak beberapa langkah dari Pantai Ferrugem.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Daftar keluar ekspres tersedia
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel dalam masa 5 hari sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat peti kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Meja depan maya menyediakan bantuan kepada tetamu
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap ((anjing dan kucing sahaja)*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Parkir terhad di tapak hartanah (maks 2 ruang setiap unit)
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti)
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Parkir terhad di tapak hartanah (maks 2 ruang setiap unit)
Kawasan luar
Gril arang
Taman
Haiwan kesayangan
Haiwan khidmat terkecuali daripada fi
Mesra haiwan kesayangan
BRL 90 setiap penginapan sepenginapan
Hanya kucing dan anjing dialu-alukan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Perkhidmatan dan kemudahan
Meja depan maya
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit kerosakan sebanyak BRL500 akan dikumpul sebelum mendaftar masuk
Deposit kerosakan hartanah ini boleh dibayar melalui pautan selamat dan perlu dibayar dalam masa 72 jam selepas membuat tempahan. Bayaran awal deposit kerosakan diperlukan untuk daftar masuk.
Deposit boleh dibayar melalui pindahan wang melalui bank dan perlu dijelaskan dalam masa 72 jam selepas membuat tempahan
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Fi pembersihan: BRL250 setiap penginapan, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak BRL90 setiap penginapan, sepenginapan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Diamond ?
Ya, kucing dan anjing dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak BRL90 setiap penginapan, sepenginapan. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Diamond ?
Ya. Parkir di tapak hartanah adalah terhad (maks 2 ruang setiap unit).
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Diamond ?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 11:00. Daftar keluar ekspres tersedia.
Apakah aktiviti yang tersedia di Diamond dan kawasan berdekatan?
Diamond mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar Diamond ?
Diamond terletak sejauh 2 minit berjalan kaki dari Pantai Ferrugem dan 15 minit berjalan kaki dari Pantai Barra.