Juga dikenali sebagai
- HOSPEDAJE OASIS Hostal Chiclayo
- HOSPEDAJE OASIS Hostal
- HOSPEDAJE OASIS Chiclayo
- HOSPEDAJE OASIS Hostal
- HOSPEDAJE OASIS Chiclayo
- HOSPEDAJE OASIS Hostal Chiclayo
Dasar
Hartanah ini memaklumkan bahawa langkah-langkah pembersihan yang dipertingkatkan dan keselamatan tetamu sedang dijalankan.
Disinfektan digunakan untuk membersihkan hartanah dan permukaan kerap disentuh dibersihkan dengan disinfektan antara setiap penginapan.
Langkah-langkah penjarakan sosial dijalankan; kakitangan hartanah memakai kelengkapan perlindungan diri; tetamu diberikan pensanitasi tangan.
Yuran mandatori
Anda akan perlu membayar caj berikut semasa mendaftar masuk atau mendaftar keluar:
- Cukai jualan nasional (18%) boleh dikenakan semasa daftar keluar kepada warganegara Peru tidak kira tempoh penginapan mereka dan kepada warga asing yang menginap dalam negara selama 60 hari berturut-turut atau lebih. Warga asing yang mengemukakan pasport sah dan Kad Imigresen Andean (Tarjeta Andina de Migración) semasa daftar masuk dikecualikan daripada cukai ini. Selain itu, cukai tersebut boleh dikenakan untuk setiap bilik apabila bilik tersebut dikongsi oleh tetamu yang boleh dan tidak boleh dikenakan cukai.
Kami telah menyertakan segala caj yang diberikan kepada kami oleh hartanah ini. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, misalnya, berdasarkan tempoh penginapan atau jenis unit yang anda tempah.