Lozengrad Hotel
- Sarapan bufet percuma, WiFi percuma dan tempat letak kenderaan percuma
Excelent service.
We was there only for one night. Everything was very good. We recommend this hotel
Soalan Lazim untuk Lozengrad Hotel
Adakah Lozengrad Hotel menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh? Ya, Lozengrad Hotel mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami, yang mana boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat. Apakah langkah-langkah kebersihan dan keselamatan yang dilaksanakan pada masa ini di Lozengrad Hotel? Hartanah ini mengesahkan bahawa disinfektan digunakan untuk membersihkan hartanah dan tetamu diberikan pensanitasi tangan. Harap maklum bahawa maklumat ini telah disediakan oleh rakan kongsi kami. Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Lozengrad Hotel? Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma. Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Lozengrad Hotel? Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan. Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Lozengrad Hotel? Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 14:00. Masa daftar masuk adalah 12:00 tengah hari. Adakah terdapat restoran di Lozengrad Hotel atau kawasan berdekatan? Ya, terdapat restoran di tapak hartanah yang menawarkan masakan tempatan. Restoran berdekatan termasuk Durak Koftecisi (4 minit berjalan kaki), Izabella Pizza (4 minit berjalan kaki) dan Mostar Boşnak Börekçisi (4 minit berjalan kaki). Adakah perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang ditawarkan oleh Lozengrad Hotel? Ya, pengangkutan ulang-alik lapangan terbang tersedia. Caj adalah sebanyak TRY800 setiap kenderaan sehala.
Ulasan terkini
Hebat 8.8 Daripada 14 ulasan
The problem is communication with the staff who hardly speaks English. This is a common problem in many other hotels in Turkey . The rooms are clean and spacious.
Flflfkfkfkfkfkdkdkykykkykykxkxynykdkkdkddkdkdkdkdkdk
Özel bir otopark alanı bulunmaması ve odamızdaki hafif bir koku dışında konaklamamız oldukça iyi geçti. Oda konforlu, kahvaltı da iyi idi.
Otel konum, oda temizliği ve oda büyüklüğü konusunda çok iyi... FAKAT bizim oda 5. kattaydı ve maalesef üstümüzde restoran vardı. Maalesef diyorum çünkü sabahın köründe kahvaltı hazırlığıyla başlayan sonra da kahvaltıya gelenlerin iskemleleri ( DEMİR ) kaldırmadan sürtmeleri ile devam eden işkenceyle uyanmak rezaletti. :((