Juga dikenali sebagai
- Lost Inn Paz La Paz
- Lost Inn Paz
- Lost Paz La Paz
- Lost Inn La Paz Hotel
- Lost Inn La Paz La Paz
- Lost Inn La Paz Hotel La Paz
Dasar
Bilik mesra haiwan kesayangan boleh diminta dengan menghubungi hartanah di nombor yang terdapat pada pengesahan tempahan.
Bilik tamu bebas hingar tidak boleh dijamin.
Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Yuran mandatori
Anda akan perlu membayar caj berikut semasa mendaftar masuk atau mendaftar keluar:
- Semua pemastautin di Bolivia boleh dikenakan cukai nilai tambahan nasional (13%) semasa daftar keluar. Bukan pemastautin dengan visa pelancong dikecualikan daripada cukai ini. Untuk layak mendapat pengecualian cukai ini, pelancong mesti mengemukakan pasport sah beserta kad migrasi yang diterima sewaktu tiba di negara. Ini perlu dilakukan semasa daftar masuk.
Kemudahan tambahan pilihan
Daftar keluar lewat boleh diaturkan dengan caj tambahan sebanyak USD 15 (tertakluk kepada ketersediaan)
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak USD 15 setiap haiwan kesayangan, sehari
Perkhidmatan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak USD 90 setiap kenderaan (sehala)
Kami telah menyertakan segala caj yang diberikan kepada kami oleh hartanah ini. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, misalnya, berdasarkan tempoh penginapan atau jenis unit yang anda tempah.