Gül Dali Butik Otel
- Sarapan bufet percuma, WiFi percuma dan tempat letak kenderaan percuma
Soalan Lazim untuk Gül Dali Butik Otel
Adakah Gül Dali Butik Otel menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh? Ya, Gül Dali Butik Otel mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami, yang mana boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat. Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Gül Dali Butik Otel? Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma. Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Gül Dali Butik Otel? Ya, kucing dan anjing menginap secara percuma. Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Gül Dali Butik Otel? Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 14:00. Masa daftar masuk adalah 12:00 tengah hari. Adakah terdapat restoran di Gül Dali Butik Otel atau kawasan berdekatan? Ya, terdapat restoran di tapak hartanah yang menawarkan masakan Turki. Restoran berdekatan termasuk tasev (3 minit berjalan kaki), Arasta Kahvesi 1661 (4 minit berjalan kaki) dan Cizgi Cafe (4 minit berjalan kaki). Apakah aktiviti yang tersedia di Gül Dali Butik Otel dan kawasan berdekatan? Gül Dali Butik Otel mempunyai tempat berkelah dan taman.
Ulasan terkini
Baik 7.6 Daripada 9 ulasan
Karşılama mükemmel odalar otantik bunun dışında odalarda tv ve buzdolabı yok... bunun sıkıntısını çektik.. bunun dışın da çok memnun kaldık...
Hotel rénové il y a peu de temps... L'hôtel se situe a 2 min du vieux safranbolu Le personnel est formidable, leur conseil sur les lieux à visités est tres bonne et les conseils sur la restauration au TOP. Petits déjeuners a l'hôtel... festin de roi.
Otel temiz ve güzel ancak personelin eğitilmesi gerekli. Geceyarısı 1 civarı uykumuzdan bir kişinin kimlik bilgisi girilmediği gerekçesiyle uyandırıldık. Hiçbir açıklaması olamaz sanırım. Bir de otel katlarına ayakkabıyla girilmiyor. Bilmiyorum bölgeye özgü bir uygulama mı.
Kaldığım en kötü konaklamaydı. Ön ödemeli rezervasyon yaptım. Hotels'den otelin konfirmasyon maili geldi, Kredi kartımdan ödeme alındığını internet bankacılığı vasıtasıyla teyit ettim. Ancak otele vardığımız andan itibaren otelin sahiibi ve bayan resepsiyon görevlisi tarafından ödemeyi bankalarından çekemedikleri için tuhaf bir muamaleye maruz kalduk. Ertesi gün Öğlen çıkış yapasıya kadar da gördükleri her an bu konu için tacizleri devam etti. Bankacılık işlemlerinde sıkıntı yada Hotels ile olan sıkıntıdan dolayı bayram tatilinde olan ve ödemesini yaptığına dair hotelsden onayı olan bir müşteriye böyle bir muamele olamaz. Hotels yetkilisini telefonla aradım , ödemenin yapıldığını , otelin bir sıkıntısı olduğunu o da teyit etti. Oldukça amatör işletme, müşterisini tersler gibi konuşan bir yönetici....Aldığımız odalardan biri üç yetişkin olarak ödendiği halde , ilave yatak yoktu. Pencere önü genişliği 60-70 cm olan oturma sofasına çarşaf serilmişti. Otelin konumu güzel , çarşının içinde. Otel genel olarak pis ve tozlu. Havlular ıslaktı, yağmurdan dolayı kurumadığı söylendi ama odada bir önceki müşteriden kalan boş şampuan şişelerinin halen duruyor olmasından dolayı hiç inandırıcı değildi. Kahvaltı açık büfe ama kişi başı kadar peynir konulmuş neredeyse, miktar azdı. Kesinlikle fotolarda ki kadar zengin değil. Ön ödeme yapmamış olsam bir dakika kalmazdım. Kesinlikle iyi araştırmadan karar vermeyin
Cleaned, nice, city center but there services are very disrespectful. No Internet at all, No phones in case I need smth I have to go down two floors. My check out ere 12 but she told me I have to go out on 11 cuze she has another guest, I was not ready for.They carried my bag when I arrived but when I asked to help me in the time I leaving they told me you have to do it by yourself and we are not responsible for taking care of it. Breakfast were not served before 9:30. I n general location and cleaning are good but not there hospitality.
Genel olarak memnun kaldık. Konumu çarşıya çok yakın. Otel eski bir konak, temizlik ve yatak konforu çok iyiydi. Kahvaltı da gayet güzeldi. Kışın gittiğimiz için biraz üşüdük, sadece ufo tarzı bir ısıtıcı vardı, odada kalorifer peteği vardı ama çalışmıyordu. Bir de internet odadan çok az çekiyordu. Onun dışında her şeyden çok memnun kaldık. Yine gelecek olursak tercih ederiz. Teşekkürler.