Al Foiron
B&B ski masuk/ski keluar di Claviere dengan tempat simpanan peralatan ski dan bar/ruang istirahat
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Al Foiron





Al Foiron memberi anda lebih banyak masa untuk bermain ski dengan akses ski masuk/ski keluar. Sarapan bufet tersedia setiap hari supaya anda boleh mengumpul tenaga sebelum bermain ski dan bar/ruang istirahat sesuai untuk minuman après-ski. Sorotan lain termasuk teres atas bumbung, bar/deli snek, dan teres. Tempat simpanan peralatan ski juga tersedia.
Ulasan
9.4 daripada 10
Luar Biasa
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 2 daripada 2 bilik
Lihat semua foto untuk Quadruple Room

Quadruple Room
Sorotan
Sistem pemanasan
Televisyen LED
Langsir/tirai gelap terus
Duvet bulu kapas
Bilik tidur berasingan
Hulu semburan mandi hujan
Bilik mandi persendirian
Pengering rambut
Lihat semua foto untuk Comfort Double or Twin Room, Mountain View

Comfort Double or Twin Room, Mountain View
Sorotan
Sistem pemanasan
Televisyen LED
Langsir/tirai gelap terus
Duvet bulu kapas
4 bilik tidur
Hulu semburan mandi hujan
Bilik mandi persendirian
Pengering rambut
Hartanah serupa

Rifugio La Capanna
Rifugio La Capanna
- Sarapan percuma
- Mesra haiwan kesayangan
- Wi-fi percuma
- Restoran
9.0 daripada 10, Hebat, 2 ulasan
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Via Torino 9, Claviere, TO, 10050
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan: EUR1.50 seorang semalam
Kemudahan tambahan
- Sarapan bufet ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak kira-kira EUR 5 untuk dewasa dan EUR 5 untuk kanak-kanak
Kanak-kanak & katil tambahan
- Katil bayi/kot boleh didapati dengan dikenakan bayaran sebanyak EUR10.0 semalam
- Katil lipat simpan boleh didapati dengan dikenakan bayaran sebanyak EUR30 semalam
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Haiwan peliharaan
- Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
- Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak EUR5 setiap haiwan kesayangan, sehari
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Juga dikenali sebagai
Al Foiron Claviere
Al Foiron Bed & breakfast
Al Foiron Bed & breakfast Claviere
Soalan lazim
Al Foiron Ulasan
Ulasan
9.4
Luar Biasa
225 ulasan luaran
Destinasi yang paling popular
Hotel
One Avenue Hotel, BalakongHotel di RaubHotel di Taman SejatiHotel di Taman Dato Syed Mohd IdrusThe Frangipani Langkawi Resort & SpaHotel di BeserahSuper OYO Capital O 804 Hotel PinjiSkyVilla D'island Puchong by BeeStayHotel SukaramaiR&F Princess Cove JB By SaffronCasa JBOYO 90038 Dalyla Inn ChaletHotel di Kampung UbaiM & M Hotel KL SentralHotel di Al HaramHotel dengan Kolam Renang di Port DicksonHotel Mewah di KuantanHotel Murah di NusajayaHotel Pantai di Semenanjung MalaysiaNeca Reiche HotelSamudera HotelFairway HotelHotel dengan Sarapan Percuma di Kuala LumpurHotel berdekatan Stesen LRT BangsarRumah Tamu Kuala LumpurHotel Sixty3DoubleTree by Hilton Shah Alam i-CityHotel di Sungai BulohMandarin Pacific HotelAdda HotelHotel Desire'