Seluruh pangsapuri
Le Orchidee 10 Apartment by Wonderful Italy
Pangsapuri di San Remo
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Le Orchidee 10 Apartment by Wonderful Italy





Pangsapuri ini ialah pilihan penginapan yang bagus di San Remo.
Seluruh pangsapuri
2 bilik tidur 2 bilik mandi Boleh menampung 5
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 1 daripada 1 bilik
Lihat semua foto untuk Apartment

Apartment
Sorotan
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Dapur
Peti sejuk
Mesin basuh pinggan mangkuk
TV
Mesin basuh
2 bilik tidur
Hartanah serupa

Mare di Liguria Apartment
Mare di Liguria Apartment
- Kemudahan dobi
- Wi-fi percuma
- Larangan merokok
10.0 daripada 10, Luar Biasa, 2 ulasan
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Sanremo, IM
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan: EUR1.50 seorang semalam, sehingga 15 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 12 tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Nombor Pendaftaran Hartanah 008055-LT-1596
Juga dikenali sebagai
Le Orchidee 10 in Sanremo
Le Orchidee 10 Apartment by Wonderful Italy Sanremo
Le Orchidee 10 Apartment by Wonderful Italy Apartment
Le Orchidee 10 Apartment by Wonderful Italy Apartment Sanremo
Soalan lazim
Le Orchidee 10 Apartment by Wonderful Italy Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel Murah di Lahad DatuHotel di Kampung Durian MasHong Kong HotelHompton by the Beach PenangSofitel Kuala Lumpur DamansaraHotel di Kampung Alor SenaHotel dengan Dapur Kecil di SeoulEco Garden HotelTeega Suites by SubhomeHotel di Kampung Matang JambuOYO 90059 Ltk HomeMOTEL DESAHotel berdekatan Stesen Monorel Tun SambanthanHotel berdekatan Tokong Gua Perak TongHotel Mewah di LangkawiHotel di PhatthalungHotel Murah di Kuala LumpurHotel dengan Kolam Renang di Bukit JalilKhuan Pron Holiday HomePaya Bunga Hotel TerengganuHotel di ParitSantubong Suite Just Like HomeThe Ranee Boutique SuitesSalam Homestay d'SendayanHotel di Ampang JayaHotel Strawberry FieldsCreator HotelAdda HotelTaman Mutiara Rini by Amfiz EmpireHotel Desire'