Hospedaje Summy Misky Puñuy
Hotel di Cusco
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Hospedaje Summy Misky Puñuy





Hospedaje Summy Misky Puñuy terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Plaza de Armas dan Pasar San Pedro.
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 3 daripada 3 bilik
Lihat semua foto untuk Single Room

Single Room
Sorotan
Sistem pemanasan
TV
Bilik tidur berasingan
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Pengemasan harian
Lihat semua foto untuk Twin Room

Twin Room
Sorotan
Sistem pemanasan
TV
Bilik tidur berasingan
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Pengemasan harian
Lihat semua foto untuk Double Room

Double Room
Sorotan
Sistem pemanasan
TV
Bilik tidur berasingan
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Pengemasan harian
Hartanah serupa

Polo Santa Monica
Polo Santa Monica
- Sarapan percuma
- Parkir tersedia
- Wi-fi percuma
- Meja/kaunter hadapan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
7.8 daripada 10, Baik, 196 ulasan
Harga ialah RM297
RM297 jumlah
27 Jun - 28 Jun
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Calle Diego de Almagro 417, San Sebastian, Cusco
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Anda mungkin diminta untuk membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai nilai tambah Peru (18%). Pengembara bukan pemastautin yang menunjukkan pasport dan visa pelancong/kad imigrasi yang sah mungkin dikecualikan daripada cukai nilai tambah (18%).
Kanak-kanak & katil tambahan
- Kanak-kanak bawah umur 18 tahun biasanya tidak dibenarkan menginap di hartanah di Peru tanpa ibu bapa, penjaga yang sah atau orang yang bertanggungjawab yang diberi kuasa. Orang dewasa yang menemani mungkin diminta mengemukakan ID mereka dan kanak-kanak tersebut serta sebarang dokumentasi sokongan yang disahkan oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara bersama kanak-kanak seharusnya merujuk kepada pejabat konsulat Peru terlebih dahulu bagi mendapatkan panduan lanjut.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Menurut Undang-undang Peru, tunai tidak diterima untuk bayaran melebihi PEN 2,000 atau USD 500. Bayaran melebihi amaun ini mesti diselesaikan dengan kad kredit atau kaedah lain yang diluluskan oleh hartanah dan undang-undang tempatan. Bayaran tidak boleh dibahagikan antara mata wang.
Juga dikenali sebagai
Hospedaje Summy Misky Punuy
Hospedaje Summy Misky Puñuy Hotel
Hospedaje Summy Misky Puñuy Cusco
Hospedaje Summy Misky Puñuy Hotel Cusco
Soalan lazim
Hospedaje Summy Misky Puñuy Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Presint 15Super OYO 432 My 7days InnHotel di Kampung Padang SanaiHotel di OsakaThe Red HotelHotel berdekatan Dewan MilleniumCity Hostel IpohVibrant HostelHotel berdekatan Menara Alor SetarM Design Hotel at Pandan IndahHotel berdekatan Pusat Konvensyen Setia CityHotel S. DamansaraHotel Murah di Sungai PetaniHotel dengan Kolam Renang di IpohHotel Mewah di LangkawiHotel Murah di PuchongGPI Hotel BentongHotel berdekatan Jodd FairsSuper OYO 89678 Ady HotelHotel berdekatan Akademi Kulinari CilantroAmari Johor BahruHula Hula Resort Ao NangHotel Grand Continental LangkawiHotel di Kampung Ujong PasirHotel Seri Malaysia Pulau PinangHotel berdekatan Gua NiahMaytower ApartmentThe Platinum SuitesHotel di Kampung Sungai MerabHotel Tourist City Centre by HotSpot Essential