La Casona - Casa del Ángel
Hotel Villavieja dengan kolam renang terbuka dan restoran
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk La Casona - Casa del Ángel





Ulasan
7.6 daripada 10
Baik
Apabila mengunjungi Villavieja, La Casona - Casa del Ángel ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh berenang-renang di kolam renang terbuka atau menjamu selera di restoran.
Kemudahan popular
Harga semasa ialah RM344
RM344 jumlah
termasuk cukai & fi
17 Apr - 18 Apr
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 7 daripada 7 bilik
Lihat semua foto untuk Family Room

Family Room
Lihat semua foto untuk Room

Room
Lihat semua foto untuk Basic Room

Basic Room
Lihat semua foto untuk Family Room

Family Room
Lihat semua foto untuk Quadruple Room

Quadruple Room
Lihat semua foto untuk Family Room

Family Room
Lihat semua foto untuk Double Room

Double Room
Hartanah serupa

Hospedería Sol Del Desierto - Hostel
Hospedería Sol Del Desierto - Hostel
- Kolam
- Sarapan percuma
- Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
- Mesra haiwan kesayangan
8.2 daripada 10, Sangat Baik, 11 ulasan
Harga ialah RM155
RM155 jumlah
termasuk cukai & fi
30 Apr - 1 Mei
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Calle 3, carrera 4, esquina, Villavieja, Huila, 411020
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Anda mungkin perlu membayar VAT (19%) di hartanah. Pengembara bukan penduduk yang membayar menggunakan kad luar negara atau pindahan bank dan menunjukkan pasport dan visa pelancong yang sah boleh dikecualikan daripada cukai nilai tambah (19%) pada tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan pengembaraan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
- Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 218694
Juga dikenali sebagai
Casona Casa Angel Villavieja
Soalan lazim
La Casona - Casa del Ángel Ulasan
Ulasan
7.6
Baik
36 ulasan luaran