Hotel di Retro

Pilihan pembatalan percuma jika rancangan berubah
Peroleh ganjaran pada setiap malam anda menginap
Lebih jimat dengan Harga Ahli

Semak harga untuk tarikh ini

Hujung minggu ini
Hujung minggu depan

Pilihan penginapan di Retro?

Harga semalam terendah yang ditemui dalam masa 24 jam lalu berdasarkan penginapan 1 malam untuk 2 orang dewasa. Harga dan ketersediaan adalah tertakluk pada perubahan. Terma tambahan mungkin dikenakan.

Ketahui lebih lanjut tentang Retro

Anda boleh menerokai keindahan alam semula jadi di kawasan ini di Gunung Lords Table ketika penginapan anda.

Soalan lazim

Bolehkah saya menempah penginapan boleh dibayar balik di Retro?
Jika anda mahukan fleksibiliti untuk mengubah rancangan anda ke Retro, kebanyakan penginapan menyediakan kadar boleh dibayar balik* yang anda boleh tempah. Anda boleh temui hartanah ini dengan mencari di laman kami dan menggunakan penapis “boleh dibayar semula sepenuhnya” untuk hasil carian yang lebih khusus.
Apakah keadaan cuaca di Retro semasa kunjungan saya?
Bulan-bulan paling hangat di Retro biasanya Disember dan Januari dengan purata suhu 27°C. Julai dan Jun merupakan bulan-bulan paling dingin dengan purata suhu adalah 17°C. Bulan-bulan dengan kekerapan hujan yang tinggi adalah Januari dan Disember.
Mengapa saya patut menempah hotel saya di Retro dengan Hotels.com?
Terdapat banyak sebab untuk menempah perjalanan anda ke Retro dengan kami: pembatalan percuma pada kebanyakan hotel* memberi anda fleksibiliti yang anda inginkan, Jaminan Harga kami memastikan anda sentiasa mendapat harga paling rendah dan Program Reward kami memberi anda malam reward dan penjimatan tunai.