Seluruh rumah
Recanto Bem Me Quer
Rumah percutian Alto Paraíso de Goiás dengan dapur, balkoni
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Recanto Bem Me Quer





Apabila mengunjungi Alto Paraíso de Goiás, rumah percutian ini ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Faedah percuma termasuk Wi-fi dan letak kenderaan sendiri. Hartanah ini menpunyai dapur, balkoni dan TV Pintar.
Seluruh rumah
2 bilik tidur Boleh menampung 8
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Hartanah serupa

Chalés Flor de Manacá
Chalés Flor de Manacá
- Dapur kecil
- Parkir tersedia
- Wi-fi percuma
- Penyaman udara
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

R. Joaquim Costa 760, Quadra 7A Lote 7, Alto Paraíso de Goiás, GO, 73770-000
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
- Deposit Pembersihan: BRL50 sepenginapan
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Fi pembersihan: BRL30.0 setiap bilik, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
- Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Recanto Bem Me Quer Private vacation home
Recanto Bem Me Quer Alto Paraíso de Goiás
Recanto Bem Me Quer Private vacation home Alto Paraíso de Goiás
Soalan lazim
Recanto Bem Me Quer Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
- Hotel berdekatan Mentakab Star Mall
- Tempat Peranginan & Hotel dengan Spa di Bangkok
- Laguna Grand Hotel & Spa Songkhla
- OYO 89587 IM Hotel
- Hotel Murah di Chow Kit
- D'Jawi Bella Hotel
- Hotel 3 Bintang di Port Dickson
- Hotel berdekatan Taman Deerland
- Hotel berdekatan Pengkalan Gawi
- JBNB 1 Medini Homestay
- Hotel di Nanning
- Super OYO 89678 Ady Hotel
- Hotel di Padang Matsirat
- Hotel Grand Mutiara
- The Pavilion Hotel
- Hotel Pantai di Port Dickson
- Hotel di Taman Ambar
- Merrinton Hotel
- JW Marriott Hotel Medan
- Happy Garden Resort - Hostel
- Econest Apartment
- The Octagon Ipoh by Plush
- Hotel Waterfall
- Hotel berdekatan Masjid Kampung Kling
- Turi Beach Resort
- Hotel berdekatan Air Terjun Kanching
- V8 Hotel
- Hotel di Kota Bharu
- OYO 1027 Hotel London
- Hotel di Telok Mas