Seluruh rumah
Residence Cormoran, Loc. Campus Villasimius
Rumah percutian berhadapan pantai dengan kolam renang terbuka, berhampiran Pantai Villasimius
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Residence Cormoran, Loc. Campus Villasimius





Di rumah percutian ini, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pantai Villasimius dan Pantai Porto Giunco. Kolam renang terbuka merupakan lokasi yang bagus untuk berenang pada waktu pagi dan tetamu boleh bersenam di gelanggang tenis terbuka. Hartanah ini menpunyai teres.
Seluruh rumah
3 bilik tidur 2 bilik mandi Boleh menampung 8
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Hartanah serupa

Residence Cormoran, Loc. Campus Villasimius
Residence Cormoran, Loc. Campus Villasimius
- Kolam
- Tempat letak kenderaan percuma
- Penyaman udara
- Restoran
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar
Villasimius, SU
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 29 Februari, EUR 0.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 10 tahun tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Mac - 31 Oktober, EUR 1.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 10 tahun tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Juga dikenali sebagai
Residence Cormoran Loc. Campus Villasimius
Residence Cormoran, Loc. Campus Villasimius Villasimius
Soalan lazim
Residence Cormoran, Loc. Campus Villasimius Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.