Seluruh rumah
Linda Casa em Juquehy - SP 1
Vila dengan kolam renang terbuka, berhampiran Pantai Juquehy
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Linda Casa em Juquehy - SP 1





Vila ini menawarkan lokasi yang luar biasa, terletak hanya 5 minit berjalan kaki dari Pantai Juquehy. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan.
Seluruh rumah
Boleh menampung 8
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Lihat semua foto untuk Villa

Villa
Sorotan
Laman dalam
Kolam renang persendirian
Penyaman udara
Dapur
Peti sejuk/penyejuk beku saiz penuh
4 bilik tidur
4 bilik mandi
Bilik mandi persendirian
Hartanah serupa

Casa de condomínio em Juquehy - SP - 4
Casa de condomínio em Juquehy - SP - 4
- Kolam
- Tempat letak kenderaan percuma
- Wi-fi percuma
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

R. Manoel Raphael de Carvalho, Sao Sebastiao, SP, 11623-451
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Fi pembersihan: BRL349 setiap penginapan, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
- Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Linda Casa Em Juquehy Sp 1
Linda Casa em Juquehy - SP 1 Villa
Linda Casa em Juquehy - SP 1 Sao Sebastiao
Linda Casa em Juquehy - SP 1 Villa Sao Sebastiao
Soalan lazim
Linda Casa em Juquehy - SP 1 Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.