Seluruh rumah
Villa Izvor
Vila mesra keluarga di Konavle dengan kolam renang persendirian dan dapur
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Villa Izvor
Seluruh rumah
5 bilik mandiBoleh menampung 12
Kemudahan popular
Kemudahan utama
- Pusat kecergasan
- Kolam renang terbuka bermusim
- Tab spa
- Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang
- Teres
- Penyaman udara
- Dobi layan diri
- Perkhidmatan rencam
- Gril barbeku
- Tempat simpanan bagasi
- Bantuan pelancongan/tiket
- Taman permainan
Keselesaan seperti di rumah
- Kanak-kanak menginap secara percuma
- Katil bayi percuma
- Taman permainan di tapak hartanah
- Dapur
- Bilik mandi persendirian
- Kolam renang persendirian
Pilihan bilik
Lihat semua foto untuk Family Villa, 6 Bedrooms
Family Villa, 6 Bedrooms
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Ruang makan berasingan
Ruang duduk berasingan
Dilengkapi perabot secara berasingan
Dihiasi secara berasingan
Kolam renang persendirian
Penyaman udara
Hartanah serupa
Villa Oasis Cypress
Villa Oasis Cypress
Kolam
Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
Dapur
Kemudahan dobi
10.0 daripada 10, Luar Biasa, (1)
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar
Vodovadja 17b, Konavle, 20216
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
- Deposit Kerugian Barang Pecah tunai: EUR300 sepenginapan
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 31 Mac, EUR1.85 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.93 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 September, EUR2.00 seorang, semalam untuk dewasa; EUR1.00 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
Kemudahan tambahan
- Perkhidmatan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak EUR40 setiap kenderaan (sehala)
Kanak-kanak & katil tambahan
- Tetamu mesti menghubungi hartanah ini lebih awal untuk menempah katil bayi
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
- Kolam renang bermusim dibuka dari April hingga Oktober
Dasar
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api dan alat pertolongan cemas di tapka hartanah.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Villa Izvor Villa
Villa Izvor Konavle
Villa Izvor Villa Konavle
Soalan lazim
Villa Izvor Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Presint 15DesaTebrau NewStar Homestay - Wedding Bridal HouseSotetsu Hotels The Splaisir Seoul MyeongdongMy Chew JettyRaia Hotel & Convention Centre TerengganuHotel di Kampung Panggas KecilHotel di Taman SejatiHotel di Al-Muktafi Billah ShahHotel berdekatan UiTM Kampus DengkilMayang Sari Beach ResortTimurbay Seafront by My SeasonsHotel di Permatang PauhHotel 3 Bintang di Bandar PenawarOYO 90195 Anjung Rehat JamsariVista Rio MelakaHotel berdekatan Air Panas BaldiSiyam World Maldives -Kuala Lumpur International HotelHOTEL ORKID PORT KLANGHotel berdekatan Pantai Kampung JuaraHotel dengan Kolam Renang di Port DicksonHotel di Kampung Sungai BerembangOYO 90461 Melawati Times InnMing Garden Hotel and ResidencesHotel dengan Dapur Kecil di Shah AlamHotel di Darul HidayahSwissôtel MakkahOYO Home 90554 Norfa Camp HouseLe Hotel Kota KinabaluHotel di Gerik