Seluruh pangsapuri
Welcomely - Casa Avineira
Pangsapuri di Alghero
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Welcomely - Casa Avineira





Apabila mengunjungi Alghero, pangsapuri ini ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan.
Ulasan
8.0 daripada 10
Sangat baik
Seluruh pangsapuri
2 bilik tidur1 bilik mandiBoleh menampung 5
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Lihat semua foto untuk Apartment

Apartment
Sorotan
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Dapur
Peti sejuk
TV
Mesin basuh
2 bilik tidur
Bilik mandi persendirian
Hartanah serupa

Gilbert 79
Gilbert 79
- Dapur
- Mesra haiwan kesayangan
- Akses internet
- Penyaman udara
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Alghero, SS
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 31 Mac, EUR0.50 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 September, EUR1.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Nombor Pendaftaran Hartanah P8060
Juga dikenali sebagai
Welcomely Casa Avineira
Welcomely - Casa Avineira Alghero
Welcomely - Casa Avineira Apartment
Welcomely - Casa Avineira Apartment Alghero
Soalan lazim
Welcomely - Casa Avineira Ulasan
Ulasan
8.0
Sangat Baik
33 ulasan luaran
Destinasi yang paling popular
Hotel
Zara's Boutique HotelHotel berdekatan Jeti BelumHotel Mewah di Hat YaiD'Sara ChaletHotel berdekatan Menara TelekomBilik Bilik by MUOHome Inn 1 Taman SegarH HomestayThe Landmark HotelHotel di Tanjung DawaiMikie Holiday Resort & HotelHotel di Kampung GulaHotel di MersingB2 Hat Yai Rat Uthit Boutique & Budget HotelQish HotelHotel di Sungai DuaHotel di Amerika SyarikatHotel Grand Continental Kuala TerengganuHotel di SegariHotel Murah di SibuGrand Puteri HotelGM Hotel KuantanMila Motel 2Tanjong Puteri Golf Resort - MalaysiaDe' Viana Hotel & ApartmentHotel Sadong 88Hotel di Chenderong BalaiYC Chalet Roomstay LekirHotel berdekatan Stadium Kluang