Seluruh pangsapuri
Accademia Charm 6 by Wonderful Italy
Pangsapuri dalam jarak berjalan dari Grand Canal
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Accademia Charm 6 by Wonderful Italy





Accademia Charm 6 by Wonderful Italy terletak 0.9 bt (1.4 km) dari Dataran St. Mark dan 1 bt (1.6 km) dari Jambatan Rialto.
Seluruh pangsapuri
2 bilik tidur1 bilik mandiBoleh menampung 5
Kemudahan popular
Harga semasa ialah RM527
RM1,005 jumlah
termasuk cukai & fi
13 Mac - 14 Mac
Pilihan bilik
Lihat semua foto untuk Apartment

Apartment
Sorotan
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Dapur
Peti sejuk
Mesin basuh pinggan mangkuk
TV
2 bilik tidur
Bilik mandi persendirian
Hartanah serupa

Palazzo San Luca
Palazzo San Luca
- Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
- Wi-fi percuma
- Bilik bersambung tersedia
- Penyaman udara
9.0 daripada 10, Hebat, (433)
Harga ialah RM457
RM550 jumlah
termasuk cukai & fi
12 Mac - 13 Mac
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Venice, VE
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai dikenakan oleh bandar dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini tidak dikenakan kepada penduduk Bandar Raya Venice dan kanak-kanak di bawah usia 10 tahun. Pengecualian lanjut mungkin diberikan kepada pesakit, orang yang menemani mereka dan individu yang tinggal di bandar raya bagi tujuan/tugas tertentu, tertakluk pada penyerahan dokumen yang berkaitan kepada hartanah berkenaan. Terdapat diskaun sebanyak 30% dari 1-31 Januari.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Januari - 31 Januari, EUR1.00 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.50 semalam untuk tetamu berumur 10-16 tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Februari - 31 Disember, EUR1.50 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.70 semalam untuk tetamu berumur 10-16 tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Nombor Pendaftaran Hartanah M0270425795
Juga dikenali sebagai
Accademia Charm Apartment n 6 Locz
Accademia Charm 6 by Wonderful Italy Venice
Accademia Charm 6 by Wonderful Italy Apartment
Accademia Charm 6 by Wonderful Italy Apartment Venice
Soalan lazim
Accademia Charm 6 by Wonderful Italy Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Ulu TiramHotel 3 Bintang di LangkawiHotel dengan Dapur Kecil di LangkawiHotel Murah di IncheonCitadines Prai PenangHotel berdekatan Kelab Golf dan Rekreasi Damai LautHotel berdekatan Stesen Komuter Bukit BadakHotel Murah di Shah AlamHotel di Kampung Datuk KeramatKunang-Kunang Heritage VillasRest and Comfort Boutique HotelHotel di SungkaiHotel di Daerah PelacuranOYO 90431 Cz HotelHotel di Taman Hi-tech KulimHotel di JasinHotel berdekatan Pusat Warisan MelakaHotel di LangsaWarisan Family InnOYO 90376 Centre Point HotelHotel berdekatan Bangsar VillageHotel di Kampong Bukit ChanggangHotel berdekatan Stesen Narita Airport