Juga dikenali sebagai
- Gîte Papillon Cocon Curson Guesthouse Chanos-Curson
- Gîte Papillon Cocon Curson Guesthouse
- Gîte Papillon Cocon Curson Chanos-Curson
- Gîte Papillon Cocon Curson
- Gîte Le Papillon Le Cocon de Curson
- Gîte Le Papillon - Le Cocon de Curson Guesthouse
- Gîte Le Papillon - Le Cocon de Curson Chanos-Curson
- Gîte Le Papillon - Le Cocon de Curson Guesthouse Chanos-Curson
Dasar
Hartanah ini mempunyai bilik bersambung/bersebelahan, yang tertakluk pada ketersediaan dan boleh diminta dengan menghubungi hartanah menggunakan nombor pada pengesahan tempahan.
Kolam renang bermusim dibuka dari Mei hingga September. Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu mesti menghubungi hartanah ini lebih awal untuk menempah katil bayi. Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pengesan asap di tapak hartanah.
Hartanah ini memaklumkan bahawa langkah-langkah pembersihan yang dipertingkatkan sedang dijalankan.
Disinfektan digunakan untuk membersihkan hartanah; permukaan kerap disentuh dibersihkan dengan disinfektan antara setiap penginapan; cadar katil dan tuala dibersihkan pada suhu sekurang-kurangnya 60°C/140°F.
Hartanah ini hanya menerima wang tunai untuk semua tempahan dan bayaran di tapak hartanah.
Yuran mandatori
Deposit tunai: EUR 250.0 sepenginapan
Kemudahan tambahan pilihan
Pengemasan ditawarkan dengan bayaran tambahan sebanyak EUR 40 sepenginapan
Kami telah menyertakan segala caj yang diberikan kepada kami oleh hartanah ini. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, misalnya, berdasarkan tempoh penginapan atau jenis unit yang anda tempah.