Foto oleh Paul Devall

Hotel berdekatan Taman Semula Jadi Fuentes Carrionas dan Fuente Cobre-Montaña Palentina

Pilihan pembatalan percuma jika rancangan berubah
Peroleh ganjaran pada setiap malam anda menginap
Lebih jimat dengan Harga Ahli

Semak harga untuk tarikh ini

Malam ini
Hujung minggu depan
Dua minggu kemudian

Lokasi penginapan berdekatan Taman Semula Jadi Fuentes Carrionas dan Fuente Cobre-Montaña Palentina?

Harga semalam terendah yang ditemui dalam masa 24 jam lalu berdasarkan penginapan 1 malam untuk 2 orang dewasa. Harga dan ketersediaan adalah tertakluk pada perubahan. Terma tambahan mungkin dikenakan.

Tanda tempat lain di Castile dan León

Soalan lazim

Berapakah kos untuk menginap di hotel berdekatan Natural Park of Fuentes Carrionas and Fuente Cobre-Montaña Palentina?
Di Hotels.com, anda boleh menemukan pelbagai harga bilik bergantung pada masa dan tempat yang anda rancang untuk pergi. Lihat bilik yang tersedia semasa tarikh perjalanan anda, isih mengikut harga dan tapis mengikut kriteria anda untuk menemukan pilihan terbaik dalam lingkungan bajet perjalanan anda.
  • Cari harga terendah semalam RM233
Bolehkah saya menemukan hotel yang berhampiran dengan Taman Semula Jadi Fuentes Carrionas dan Fuente Cobre-Montaña Palentina yang boleh dibayar balik sepenuhnya?
Ya, banyak hotel menawarkan tempahan bilik yang boleh dibayar balik jika anda batal sebelum tarikh akhir pembatalan. Untuk menemukan kadar boleh dibayar balik, pilih penapis “Boleh dibayar balik sepenuhnya” semasa mencari hotel.
Apakah tarikan dan aktiviti terbaik di sekitar hotel saya berdekatan Natural Park of Fuentes Carrionas and Fuente Cobre-Montaña Palentina?
  • Lawatan ke oasis bandar ini mungkin tujuan utama perjalanan anda, namun tarikan lain yang patut dikunjungi termasuk Lakes of Covadonga, Alto Campoo Ski Resort dan Cares Trail.
  • Fuente De Cable Car, Cave of El Soplao dan Santo Toribio de Liebana Monastery merupakan tempat lain untuk dilawati berdekatan Natural Park of Fuentes Carrionas and Fuente Cobre-Montaña Palentina.