Photo by Radim Kolařík

Hotel di Straznice

Free cancellation options if plans change
Earn rewards on every night you stay
Save more with Member Prices

Pilihan penginapan di Straznice?

Lowest nightly price found within the past 24 hours based on a 1 night stay for 2 adults. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.

Learn more about Straznice

The region around Straznice is home to attractions such as Ovocinár Hrehor and Milotice Chateau.

Photo by Radim Kolařík
Open Photo by Radim Kolařík

Frequently asked questions

Apakah penginapan yang pengembara syorkan di Straznice?
Tetamu menggemari Hotel Strážnice, AIR Hotel dan Hotel Panon.
Bolehkah saya menempah penginapan boleh dibayar balik di Straznice?
Jika anda mencari fleksibiliti untuk mengubah rancangan anda ke Straznice, kebanyakan hartanah menawarkan kadar boleh dibayar balik* yang anda boleh tempah. Anda boleh melihat hartanah ini dengan mencari di laman kami dan menggunakan penapis “boleh dibayar semula sepenuhnya” untuk hasil carian yang lebih khusus.
Di mana saya boleh menginap dengan haiwan kesayangan saya di Straznice?
Teman setia anda boleh menginap bersama anda di hotel mesra haiwan kesayangan ini: Hotel Strážnice.
Di mana saya boleh menginap jika saya melawat Straznice bersama anak-anak saya?
Ibu bapa yang melakukan perjalanan bersama anak-anak mungkin ingin mempertimbangkan Hotel Strážnice.
Apakah keadaan cuaca di Straznice semasa percutian saya?
Bulan-bulan paling hangat di Straznice biasanya Julai dan Ogos dengan purata suhu 19°C. Januari dan Februari merupakan bulan-bulan paling dingin dengan purata suhu adalah 1°C. Bulan-bulan dengan kekerapan hujan yang tinggi adalah Jun dan Julai.
Mengapa saya patut menempah hotel saya di Straznice dengan Hotels.com?
Terdapat banyak sebab untuk menempah perjalanan anda ke Straznice dengan kami: pembatalan percuma pada kebanyakan hotel* memberi anda fleksibiliti yang anda inginkan, Jaminan Harga kami memastikan anda sentiasa mendapat harga paling rendah dan Program Reward kami memberi anda malam reward dan penjimatan tunai.