Hotel dengan Sarapan Percuma di Pulau Príncipe
Pilihan pembatalan percuma jika rancangan berubah
Peroleh ganjaran pada setiap malam anda menginap
Lebih jimat dengan Harga Ahli
Semak harga untuk tarikh ini
Malam ini
Esok
Hujung minggu depan
Dua minggu kemudian
Hotel dengan Sarapan Percuma di Pulau Príncipe

Bom Bom – Principe Collection
Bom Bom – Principe Collection
8.0 daripada 10, Sangat Baik, (3)
Harga ialah RM1,892
RM2,196 jumlah
termasuk cukai & fi
16 Mei - 17 Mei
Harga semalam terendah yang ditemui dalam masa 24 jam lalu berdasarkan penginapan 1 malam untuk 2 orang dewasa. Harga dan ketersediaan adalah tertakluk pada perubahan. Terma tambahan mungkin dikenakan.
Tempat menarik popular di Pulau Príncipe
Sundy Plantation
Anda mungkin ingin menyediakan kamera anda dan kunjungi Sundy Plantation— antara tempat menarik yang terletak 5.9 km dari pusat Pulau Príncipe.
Teruskan meneroka
Teruskan meneroka
- Tema
- Tanda tempat
- Bandar terkemuka di Sao Tome dan Principe
- Hotel berhampiran lapangan terbang berdekatan
- Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Ulu TiramOne Avenue Hotel, BalakongHotel di LahatHotel Mewah di MalaysiaHotel di Kampung Durian MasShangri-La Rasa Sayang, PenangAmi SuitesNova Highlands HotelSCAPES HotelCasa Bonita HotelHotel di Tanjung IpohHIG HotelVista Premier Suites Genting HighlandsLotus Hotel KL SentralHotel berdekatan Masjid Jamek Kampung BaruMBI Desaku HomestayGolden Roof Hotel Ampang IpohSeaview ApartmentHotel berdekatan Politeknik Sultan Azlan ShahHotel 3 Bintang di MakkahBestow HostelHotel di United KingdomHotel berdekatan Jam GadangNex Hotel Johor BahruOffshore Platform HotelMelody Inn HotelHotel berdekatan Romantic BeachCheong Fatt Tze - The Blue MansionHotel berdekatan Hospital Besar TawauTanjung Rhu Resort