HOTEL GRANADA LOFT

Hartanah 3.0 bintang
Hotel dalam jarak mudah sampai dari Pusat Membeli-belah Chipichape

Pilih tarikh untuk melihat harga

Galeri foto untuk HOTEL GRANADA LOFT

Depan hartanah
Family Room | Wi-fi percuma, cadar katil
Termasuk sarapan Eropah setiap hari
Kelengkapan dandanan diri percuma
Wi-fi percuma, cadar katil
Apabila anda menginap di HOTEL GRANADA LOFT , anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pusat Membeli-belah Chipichape dan Stadium Olimpik Pascual Guerrero. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan Eropah setiap hari dari 6:30 hingga 9:30. Selain itu, hotel ini terletak dalam jarak yang singkat dengan menaiki kenderaan dari Pusat Membeli-belah Unicentro.

Ulasan

9.0 daripada 10
Hebat

Kemudahan popular

  • Sarapan percuma
  • Larangan merokok
  • Kemudahan dobi
  • Meja/kaunter hadapan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
  • Penyaman udara
  • Wi-fi percuma

Kemudahan utama (4)

  • Pengemasan harian
  • Meja/kaunter hadapan 24 jam
  • Penyaman udara
  • Dobi layan diri

Keselesaan seperti di rumah (5)

  • Bilik mandi persendirian
  • Televisyen
  • Pengemasan harian
  • Kemudahan dobi
  • Kelengkapan dandanan diri percuma
Harga semasa ialah RM146
RM201 jumlah
termasuk cukai & fi
6 Mac - 7 Mac

Pilihan bilik

Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 3 daripada 3 bilik

Deluxe Double Room

Sorotan

Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Pengemasan harian
  • Pemandangan bandar raya
  • Boleh menampung 2
  • 1 Katil Raja (King)

Family Room

Sorotan

Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Pengemasan harian
  • Boleh menampung 4
  • 2 Katil Kelamin (Double) ATAU 1 Katil Kelamin (Double)

Standard Room

Sorotan

Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Pengemasan harian
  • Boleh menampung 1
  • 1 Katil Bujang XL (Large Single)

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
AVENIDA 9 NORTE 10 -76, 10 - 76, Cali, Valle del Cauca, 760043

Tempat berdekatan

  • Gereja San Antonio - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
  • Menara Cali - 19 min berjalan kaki - 1.6 km
  • Zoo Cali - 5 min memandu - 3.2 km
  • Stadium Olimpik Pascual Guerrero - 6 min memandu - 4.1 km
  • Pusat Membeli-belah Chipichape - 7 min memandu - 3.8 km

Bergerak

  • Cali (CLO-Lapangan Terbang Antarabangsa Alfonso Bonilla Aragon) - 37 min memandu
  • Dauga Station - 45 min memandu

Restoran

  • ‪Platillos Voladores - ‬6 min berjalan kaki
  • ‪Domino's Pizza - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪Sandwich Qbano Centenario - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪My thai - ‬6 min berjalan kaki
  • ‪Sushi Good Delivery - ‬6 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

HOTEL GRANADA LOFT

Apabila anda menginap di HOTEL GRANADA LOFT , anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pusat Membeli-belah Chipichape dan Stadium Olimpik Pascual Guerrero. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan Eropah setiap hari dari 6:30 hingga 9:30. Selain itu, hotel ini terletak dalam jarak yang singkat dengan menaiki kenderaan dari Pusat Membeli-belah Unicentro.

Bahasa

Bahasa Inggeris, Bahasa Sepanyol

Kemudahan hartanah

Makanan dan minuman

  • Sarapan Eropah percuma setiap pagi 6:30–9:30

Perkhidmatan

  • Meja/kaunter hadapan 24 jam
  • Kemudahan dobi

Kemudahan bilik

Hiburan sepanjang masa

  • Televisyen skrin rata
  • Saluran TV kabel

Keselesaan di rumah

  • Penyaman udara

Tidur dengan nyenyak

  • Cadar katil disediakan

Segarkan diri

  • Bilik mandi persendirian
  • Kelengkapan dandanan diri percuma

Kekal terhubung

  • Wi-fi percuma
  • Telefon

Lain-lain

  • Pengemasan harian

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Anda mungkin perlu membayar VAT (19%) di hartanah. Pengembara bukan penduduk yang membayar menggunakan kad luar negara atau pindahan bank dan menunjukkan pasport dan visa pelancong yang sah boleh dikecualikan daripada cukai nilai tambah (19%) pada tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan pengembaraan lain).

Kanak-kanak & katil tambahan

  • Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.

Dasar

Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 123

Soalan lazim

Adakah HOTEL GRANADA LOFT menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?

Ya, HOTEL GRANADA LOFT mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.

Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di HOTEL GRANADA LOFT ?

Maaf, haiwan kesayangan dan haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan.

Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di HOTEL GRANADA LOFT ?

Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di HOTEL GRANADA LOFT .

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di HOTEL GRANADA LOFT ?

Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 13:00.

Apakah suasana di sekitar HOTEL GRANADA LOFT ?

HOTEL GRANADA LOFT terletak sejauh 19 minit berjalan kaki dari Menara Cali dan 6 minit berjalan kaki dari Pusat Komersial Centenario.

HOTEL GRANADA LOFT Ulasan

Ulasan

9.0

Hebat

8.8/10

Kebersihan

8.8/10

Kakitangan & perkhidmatan

7.4/10

Kemudahan

8.0/10

Keadaan hartanah & kemudahan

6.8/10

Mesra alam

Ulasan

10/10 Luar Biasa

Humberto, perjalanan 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

10/10 Luar Biasa

Wendy Dayana, perjalanan perniagaan 1 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

10/10 Luar Biasa

Luis, perjalanan 3 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

2/10 Lemah

Some of the one stars were a complete guess because I never actually stayed here. Around midnight the night before In was supposed to check in the hotel notified me they didn't have enough rooms to accommodate me and that I needed to cancel my reservation through Expedia. Which I did and booked a last minute, nonrefundable reservation at a different hotel. The next morning I received a message from Granada staff saying they resolved their room issue and that they were looking forward to seeing me check in later that day. Since then, which has been nearly a week, Expedia and I have tried to reach out to the hotel for a refund, which the hotel refuses. So, I make a reservation, hotel tells me to cancel the night before, I cancel, and then the hotel sticks me with a bill anyway. Beware of these scam artists.
Joel, perjalanan 1 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan

10/10 Luar Biasa

Marko, perjalanan 1 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

10/10 Luar Biasa

Luis, perjalanan 3 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

8/10 Sangat Baik

No balcony no window
Alejandro, perjalanan 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

10/10 Luar Biasa

Very nice and quiet during the day, nice place to go out during the night, nice nightlife
Sahel, perjalanan 2 malam
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan