Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest
Hotel dengan kolam renang terbuka, dihubungkan dengan pusat membeli-belah, berdekatan Hutan Monyet Ubud
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest





Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest berada di lokasi yang strategik, dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Hutan Monyet Ubud dan Istana Ubud. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Tambahan lagi, Campuhan Ridge Walk dan Pasar Seni Tradisional Ubud terletak dalam jarak 15 minit dengan berjalan kaki.
Ulasan
5.0 daripada 10
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 4 daripada 4 bilik
Lihat semua foto untuk Villa

Villa
Sorotan
Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik tidur berasingan
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Lihat semua foto untuk Superior Twin Room

Superior Twin Room
Sorotan
Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Lihat semua foto untuk Deluxe Studio

Deluxe Studio
Sorotan
Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Lihat semua foto untuk Deluxe Double Room

Deluxe Double Room
Sorotan
Penyaman udara
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Hartanah serupa

Belvilla Tirta Sari Resort Central Ubud
Belvilla Tirta Sari Resort Central Ubud
- Kolam
- Tempat letak kenderaan percuma
- Wi-fi percuma
- Penyaman udara
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Jl. Bisma, Ubud, Kecamatan, Kabupaten, Gianyar, Bali 80571, Bali Ubud, Ubud, Bali, 80571
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Pengubahsuaian dan penutupan
Selaras dengan peraturan tempatan, semua pelawat mesti berada dalam kawasan hartanah ketika Hari Nyepi/Tahun Baru Hindu selama 24 jam (bermula jam 06:00). Hari Nyepi biasanya jatuh dalam bulan Mac atau April (tarikh tertakluk pada perubahan setiap tahun). Daftar masuk dan daftar keluar tidak boleh dilakukan pada hari berkenaan. Lapangan Terbang Ngurah Rai (Lapangan Terbang Antarabangsa Bali) turut ditutup pada Hari Nyepi.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Belvilla 93659 Hidden Resort Near Monkey
Belvilla 93659 Hidden Resort Near Monkey Forest
Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest Ubud
Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest Hotel
Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest Hotel Ubud
Soalan lazim
Belvilla Serene Hideaway Resort Monkey Forest Ulasan
Ulasan
5.0
1 ulasan luaran
Destinasi yang paling popular
Hotel
Lumut Valley Resort CondominiumHotel 3 Bintang di Langkawi MERUSAKA Nusa Dua Raia Hotel & Convention Centre Alor SetarMoty HotelHotel di Kampung Pasir GajahHotel di Pulau BintanTeega Suites by SubhomeCasa Honeymoon Romantic VillaBintang Bali ResortHotel di Bandar Tun RazakHotel di Kampung Simpang EmpatT+ Premium HotelAlron Hotel Kuta Powered by ArchipelagoQuintet Serviced Apartment CameronHotel di Kampung Batu Empat Belas LekirVilla MewahArch Dormitorio Cenang - HostelHotel Murah di Kuala LumpurHotel di Kampung Matang KerianGuesthouse BeluruHotel di Al AziziyahHotel di Sibu JayaAsa Bali Luxury Villas & SpaHotel di BeranangHotel di Kampung KondokHotel berdekatan Taman Tema Genting SkyWorldsArena Boutique Hotel Kuala Terengganu