Land Forest Ryogoku terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Kuil Sensoji dan Tokyo Skytree. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Zoo Ueno hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Ryogoku ialah 5 minit dan Stesen Kuramae (Oedo) ialah 13 minit.
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 64 min memandu
Stesen JR Ryogoku - 11 min berjalan kaki
Stesen Asakusa - 15 min berjalan kaki
Stesen Asakusabashi - 18 min berjalan kaki
Stesen Ryogoku - 5 min berjalan kaki
Stesen Kuramae (Oedo) - 13 min berjalan kaki
Stesen Kuramae (Asakusa) - 13 min berjalan kaki
Restoran
アゼリア 第一ホテル両国 - 5 min berjalan kaki
東天紅 - 5 min berjalan kaki
らーめん こむぎや - 1 min berjalan kaki
Leaves Coffee Roasters - 4 min berjalan kaki
中華そば 大宣 - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Land Forest Ryogoku
Land Forest Ryogoku terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Kuil Sensoji dan Tokyo Skytree. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Zoo Ueno hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Ryogoku ialah 5 minit dan Stesen Kuramae (Oedo) ialah 13 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 17:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2024
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Land Forest Ryogoku?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Land Forest Ryogoku?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 17:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Land Forest Ryogoku?
Land Forest Ryogoku terletak sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Ryogoku dan 9 minit berjalan kaki dari Ryogoku Kokugikan.